пошук
пошук
Тетяна Сидяк і крафтова сироварня Сироман Засновниця крафтової сироварні, Тетяна Сидяк, стверджує, що все починається з любові! І її Сироман – це приклад захоплення смаком сиру, яке вміло перетворилось в улюблений бізнес. В кінці 90-х Тетяна кілька місяців жила в Іспанії, і саме там вперше скуштувала сири з білою і блакитною пліснявою та цікаві витримані козині, овечі й коров'ячі сири (в Україні тоді таких сирів не було!). Її фаворитами стали «Брі» та «Камамбер», а згодом, коли на полицях наших магазинів з'явилися подібні сири, купувала собі по 50-80 г різних видів, шукала інформацію про кожен вид, добирала вино і фрукти, як могла, готувала сирну тарілку – починалося справжнє гастрономічне свято!
|
Софія Теребова і Пекарня March & Co Ще одним прикладом активного розвитку бізнесу в партнерстві та вдалих колаборацій є Софія Теребова, засновниця Пекарні March & Co. Пекарню Софія відкрила після закінчення першого курсу університету. Початок бізнесу було закладено на фестивалі вуличної їжі, на якому продано 150 штук домашніх хлібобулочних виробів всього за дві години. Після цього стало зрозуміло, що попит на дану продукцію є.
|
Ірина Титарчук, виконавча директорка Українського центру сприяння інвестиціям та торгівлі «Колаборації та спільні проєкти «жіночих» бізнесів дозволяють вибудувати партнерські стосунки та досягти ефективних результатів в бізнесі. Ми пишаємось, що в рамках Women Biz Camp народилось багато цікавих бізнес-партнерств серед учасниць, що дозволили їм ефективно працювати навіть в період карантину» - зазначає Ірина Титарчук.
|
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.