Більш серйозне виробництво із професійним обладнанням та поставками в супермаркети має
Маргарита Мартинова, співзасновниця виробництва соусів
Mr. Caramba. Батьки Маргарити завжди смачно готували і робили різну консервацію, в тому числі і соуси, яких не зустрінеш на поличках в супермаркетах. Тоді вона й запропонувала спробувати виростити унікальні сорти перцю чилі і приготувати з них соус. Реалізація виготовленої продукції починалася з виставок та фестивалів, на яких власники крамничок та еко-магазинів знайомились з продуктом та пропонували поставити його у них на поличках. Спочатку найбільшим партнером була Еко-Лавка, але, як виявилось, формат магазину не зовсім підходив для продукту. Згодом підприємниця зрозуміла, що соус є ідеальним доповненням до м'ясних страв, і тоді почався розвиток у цьому напрямку. Сьогодні продукцію можна знайти у таких магазинах, як Лавки Традицій у Сільпо, М'ясторії, Ріжки та Ніжки, М'ясо від Шефа, М'ясний рай, М'ясоїд. Також підприємство розробляє соуси під замовлення для магазинів м'ясної мережі. Хочемо звернути увагу, що бізнес є офіційно оформленим, має в наявності сертифікати якості та готується до розширення каналів збуту за рахунок експорту.