Гарбузово-імбирний суп - PostEat

пошук

DEFAULT

Гарбузово-імбирний суп

30-09-2017 0

Гарбуз дуже корисний але іноді хочеться чогось оригінальнішого ніж гарбузова каша. Пікантний гарбузовий крем – суп, можна легко і швидко приготувати вдома!

Ингредиенты

Гарбуз

400 грамм

Корінь селери

20 грамм

Корінь імбиру

1 штука

Морква

1 штука

Цибуля

1 штука

Бекон

50 грамм

Вершки

50 миллилитр (мл)

Вода

300 миллилитр (мл)

Сіль, перець, коріандр мелений

по вкусу

Инструкция приготовления

🕒 20 минут

1. Нарізаємо кубиком бекон, корінь селери, моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо часник, імбир і все обсмажуємо близько 5 хвилин до золотистого кольору.

2. До овочевої суміші додаємо гарбуз нарізаний великим кубиком, заливаємо усе водою і варимо 10 хвилин.

3. Приправляємо суп сіллю, перцем, коріандром, додаємо вершки і збиваємо все блендером. Смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: