пошук
Брауні від Гурманки
Придумала рецепт, який без глютену, без цукру, і з такою ж консистенцією як класика.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 гр мигдалевого борошна( я брала 150 і 50 кедрового)
- 50 гр какао
- 50 какао бобів( можете чорной чорний шоколад)
- 1 ч.л розпушувача
- 1/2 ч.л солі
- Ваніль
- Коньяк
- 100 гр кокосової патоки (можете брати цукор тростинний: але у masale є крута патока)
- 3 яйця
- 175 мл оливкової олії
РЕЦЕПТ:
- Розігрійте духовку 180 градусів.
- У мисці взбиваємо яйця( кімнатної температури) , додаємо оливкову олію і ваніль. Потім цукор, щоб гарно перемішати.
- Вливаємо розтоплені на водяній бані какао боби і перемішуємо.
- Додаємо борошно потроху, розпушувач, і постійно перемішуємо, коньяк, какао і сіль.
- Викладаємо на пергамент і в духовку на 30 хвилин.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA
Коментарi