Брауні від Гурманки - PostEat

пошук

Брауні від Гурманки

29-03-2021 0

Придумала рецепт, який без глютену, без цукру, і з такою ж консистенцією як класика.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 гр мигдалевого борошна( я брала 150 і 50 кедрового)
  • 50 гр какао
  • 50 какао бобів( можете чорной чорний шоколад)
  • 1 ч.л розпушувача
  • 1/2 ч.л солі
  • Ваніль
  • Коньяк
  • 100 гр кокосової патоки (можете брати цукор тростинний: але у masale є крута патока)
  • 3 яйця
  • 175 мл оливкової олії

РЕЦЕПТ:

  1. Розігрійте духовку 180 градусів.
  2. У мисці взбиваємо яйця( кімнатної температури) , додаємо оливкову олію і ваніль. Потім цукор, щоб гарно перемішати.
  3. Вливаємо розтоплені на водяній бані какао боби і перемішуємо.
  4. Додаємо борошно потроху, розпушувач, і постійно перемішуємо, коньяк, какао і сіль.
  5. Викладаємо на пергамент і в духовку на 30 хвилин.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram  GEYETSOL_GOURMANKA

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: