Галета з пряним гарбузом і сливами від Гурманки - PostEat

пошук

Галета з пряним гарбузом і сливами від Гурманки

29-03-2021 0

Іноді хочеться прянощів і багато фільмів Вуді Аллена. І хочеться іноді балувати себе чимось домашнім, класним в якості випічки. ⠀

Зберігайте, діліться

ІНГРЕДІЄНТИ

* борошно цільнозернове 185 гр

* Кукурудзяна крупа 75 гр

* Вершкове масло 125 гр

* 2/3 ч.л холодної води

* 1/2 ч.л солі

* 400 гр гарбуза

* Фета

* Сливи

* Орегано, базилік, сіль

ГОТУЄМО

  1. Змішуємо борошно, крупу, сіль в мисці. Додаємо масло, яке попередньо кімнатної температури стало. Гарно вимішуємо. Додаємо воду, якщо не вистачає м‘якості тіста, щоб скатати в кулю. Завертаємо в плівку і на годину в холодильник.
  2. Розігріваємо духовку на 190.
  3. Ріжемо тоненькими скибками гарбуз. Сливи.
  4. Дістаємо тісто і розкатуємо його в пласт на пергаменті. Пергамент попердньо змастіть масло.
  5. Викладаймо фету на тісто в коло. Діаметром приблизно 20 см. Зверху викладаємо сливи, присипаємо травами і гарбуз. Гарбуз трошки промастіть оливковою чи маслом гхі.
  6. В духовку на 45 хвилин. Через 30 хвилин поставите на 170 градусів. Перед тим як виймати, потримайте 5 хвилин в духовці.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram  GEYETSOL_GOURMANKAа також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: