пошук
Галета з пряним гарбузом і сливами від Гурманки
Іноді хочеться прянощів і багато фільмів Вуді Аллена. І хочеться іноді балувати себе чимось домашнім, класним в якості випічки. ⠀
Зберігайте, діліться
ІНГРЕДІЄНТИ
* борошно цільнозернове 185 гр
* Кукурудзяна крупа 75 гр
* Вершкове масло 125 гр
* 2/3 ч.л холодної води
* 1/2 ч.л солі
* 400 гр гарбуза
* Фета
* Сливи
* Орегано, базилік, сіль
ГОТУЄМО
- Змішуємо борошно, крупу, сіль в мисці. Додаємо масло, яке попередньо кімнатної температури стало. Гарно вимішуємо. Додаємо воду, якщо не вистачає м‘якості тіста, щоб скатати в кулю. Завертаємо в плівку і на годину в холодильник.
- Розігріваємо духовку на 190.
- Ріжемо тоненькими скибками гарбуз. Сливи.
- Дістаємо тісто і розкатуємо його в пласт на пергаменті. Пергамент попердньо змастіть масло.
- Викладаймо фету на тісто в коло. Діаметром приблизно 20 см. Зверху викладаємо сливи, присипаємо травами і гарбуз. Гарбуз трошки промастіть оливковою чи маслом гхі.
- В духовку на 45 хвилин. Через 30 хвилин поставите на 170 градусів. Перед тим як виймати, потримайте 5 хвилин в духовці.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi