Гречаний хліб без глютену від Гурманки - PostEat

пошук

Гречаний хліб без глютену від Гурманки

29-03-2021 0

Інгредієнти:

  • 300 гр зеленої гречки
  • 40 гарбузового борошна
  • 60 гр нутового борошна (можна 100 гр змеленого кіноа чи рисового без глютену. Грайтеся)
  • 2 ст л оцту винного
  • 1/2 ч.л соди
  • Сіль, спеції
  • 4 ст.л оливкової
  • Насіння гарбуза, горіхи
  • Можна мед
  • 1 ст.л псиліуму (можна і без, але так він більш пухкий)

Замочити гречку на години 8-12, можна просто на цілу ніч. Вранці промити, зблендувати і залишити трошки там води.

Додати інше борошно, насіння, горіхи. Перемішати.

Гріємо духовку на 180 гр.

Додаємо соду і гасимо оцтом. Потім псиліум, сіль, спеціі, вкінці оливкову і псиліум. Розмішуємо — готово. Ставимо на 45 хв. Я перевертаю і пропікаю з іншого боку. Круто потім брати скибки і в тостер).

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKAа також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: