Карі — Том Ям від Гурманки - PostEat

пошук

Карі — Том Ям від Гурманки

29-03-2021 0

Я придумала трохи мікс по смаку між цими двома стравами і вийшло класно і смачно. Як раз на холодний вечір те, що треба.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Цибуля порей
  • Часник головка
  • морква
  • Спаржа/цукіні
  • Печериці/Шиїтакі
  • 2 помідори
  • Перець болг
  • Баклажан
  • Романеско/броколі - усі овочі додаємов тій кількості - як би вам хотілося бачити насиченість супу.
  • Кокосове молоко
  • Лимон/лайм
  • Карі приправа
  • Куркума/орегано
  • Соєвий соус- можна без
  • Вустерський соус - можна без
  • Кайенський перець
  • Морська/гімалайська сіль
  • Кінза/петрушка

ГОТУЄМО:

В кастрюлі більше середньої з товстим дном пасеруємо часник та цибулю( 2 зубчики залишаємо на пізніше. На оливковій олії, не доводячи до точки кипіння- виділення канцерогенів.Додаємо натерту моркву та карі приправу 2-3 ст. л. Також трохи підсмажуємо. Додаємо трошки води і виключаємо поки.

Окремо підсмажуємо супер трошки кабачок, баклажан, пецериці. Буквально по 2 хв. Висипаємо овочі, додаємо романеско, спаржу, Перець( тонко порізане все). Всипаємо орегано/куркуму, соєвий соус( 2 ст. л). Додаємо ще чашку води, кокосове молоко мл 100. Доводимо до кипіння, солимо, додаємо кайенський перець на смак, вустерський соус і сіль. Нехай покипипть хвилини 3, овочі повинні бути ще хрусткими. Вкінці зелень. Лимон вже вичавлюємо в свою тарілку. На наступний день, коли він настоїться - то стає космічним. Такий молочно-лимонний смак.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram  GEYETSOL_GOURMANKAа також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: