пошук
Карі — Том Ям від Гурманки
Я придумала трохи мікс по смаку між цими двома стравами і вийшло класно і смачно. Як раз на холодний вечір те, що треба.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Цибуля порей
- Часник головка
- морква
- Спаржа/цукіні
- Печериці/Шиїтакі
- 2 помідори
- Перець болг
- Баклажан
- Романеско/броколі - усі овочі додаємов тій кількості - як би вам хотілося бачити насиченість супу.
- Кокосове молоко
- Лимон/лайм
- Карі приправа
- Куркума/орегано
- Соєвий соус- можна без
- Вустерський соус - можна без
- Кайенський перець
- Морська/гімалайська сіль
- Кінза/петрушка
ГОТУЄМО:
В кастрюлі більше середньої з товстим дном пасеруємо часник та цибулю( 2 зубчики залишаємо на пізніше. На оливковій олії, не доводячи до точки кипіння- виділення канцерогенів.Додаємо натерту моркву та карі приправу 2-3 ст. л. Також трохи підсмажуємо. Додаємо трошки води і виключаємо поки.
Окремо підсмажуємо супер трошки кабачок, баклажан, пецериці. Буквально по 2 хв. Висипаємо овочі, додаємо романеско, спаржу, Перець( тонко порізане все). Всипаємо орегано/куркуму, соєвий соус( 2 ст. л). Додаємо ще чашку води, кокосове молоко мл 100. Доводимо до кипіння, солимо, додаємо кайенський перець на смак, вустерський соус і сіль. Нехай покипипть хвилини 3, овочі повинні бути ще хрусткими. Вкінці зелень. Лимон вже вичавлюємо в свою тарілку. На наступний день, коли він настоїться - то стає космічним. Такий молочно-лимонний смак.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi