Марокканський салат з квасолею і апельсинами від Євгена Клопотенко - PostEat

пошук

Марокканський салат з квасолею і апельсинами від Євгена Клопотенко

15-04-2021 0

Марокканський салат з квасолею і апельсинами – це мій варіант популярної африканської закуски. Причому варіантів цього салату дуже багато і скрізь зустрічаються найрізноманітніші інгредієнти. Але, як на мене, цей варіант найцікавіший. Червона квасоля в поєднанні з цитрусом та маслинами створює незвичайний і дуже пікантний смак. Цей легкий і швидкий салат чудово підійде як для вегетаріанців, так і для любителів екзотики.

ЯК ПРИГОТУВАТИ МАРОККАНСЬКИЙ САЛАТ ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКО

Час підготовки 10 хвилин

Час приготування  5 хвилин

Порції 1

CКЛАДОВІ

  • 1 шт. Апельсин
  • 150 г Червона квасоля (консервована)
  • 1 шт. Лимон
  • 1 шт. Болгарський перець
  • 10 шт. Маслини (без кісточок)
  • 1 шт. Кримська цибуля
  • 2 гілочки М'ята
  • 1-2 ст. л. Оливкова олія
  • за смаком Чорний перець (свіжемелений)
  • за смаком Сіль

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Апельсин розріжте навпіл. З однієї частини зніміть цедру. Зніміть тільки верхню частину, без білого шару, інакше гіркота зіпсує смак салату. Часточки апельсина очистіть від плівок. У вас повинно залишитися тільки чисте апельсинове філе.
  2. Цибулю і перець наріжте кубиками, а маслини - навпіл. Змішайте в мисці апельсини, цибулю, перець і маслини, додайте квасолю.
  3. Приготуйте соус. Змішайте виделкою сік лимона і половини апельсина з оливковою олією, заправте салат. Додайте м'яту, приправте перцем, сіллю і тонко нарізаною цедрою апельсину.

Євген Клопотенко | Facebook | Instagram

Рецепти Євгена Клопотенко | Facebook | Instagram

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: