Рисові млинці від Гурманки - PostEat

пошук

Рисові млинці від Гурманки

29-03-2021 0

Що ще залишається на дурному локдауні робити, як не готувати. Масляна пройшла, але мода на млинці зранку — ніяк. Тим паче, що їх можна робити тотально безгрішними: не використовуючи ні молока, ні глютену. Є багато рецептів у мене, я не часто печу млинці, але іноді люблю до кави під дощову погоду напекти.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 120 гр рисового безглютенового борошна (можна взяти нутове, кіноа і рисове - зробити мікс)
  • 1 яйце
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 200 мл сильно газованої води
  • 1/2 ч.л солі

РЕЦЕПТ

Взбиваємо яйця з водою. Потроху додаємо борошно. Не повинно бути жодних згустків. Оливкову і сіль. Консистенція повинна бути рідка. Сковорідку гріємо. Я смажу все на маслі гхі. І смажимо.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: