пошук
Рисові млинці від Гурманки
Що ще залишається на дурному локдауні робити, як не готувати. Масляна пройшла, але мода на млинці зранку — ніяк. Тим паче, що їх можна робити тотально безгрішними: не використовуючи ні молока, ні глютену. Є багато рецептів у мене, я не часто печу млинці, але іноді люблю до кави під дощову погоду напекти.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 120 гр рисового безглютенового борошна (можна взяти нутове, кіноа і рисове - зробити мікс)
- 1 яйце
- 2 ст.л оливкової олії
- 200 мл сильно газованої води
- 1/2 ч.л солі
РЕЦЕПТ
Взбиваємо яйця з водою. Потроху додаємо борошно. Не повинно бути жодних згустків. Оливкову і сіль. Консистенція повинна бути рідка. Сковорідку гріємо. Я смажу все на маслі гхі. І смажимо.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi