Салат зі смаженою курячою печінкою від Євгена Клопотенко - PostEat

пошук

Салат зі смаженою курячою печінкою від Євгена Клопотенко

29-03-2021 0

З курячої печінки виходить не тільки дивовижно ніжний паштет, а й прекрасний легкий салат. Досить обсмажити її на пательні та змішати з улюбленим салатним листям. Я пропоную взяти звичайний мікс салатів, який можна купити в супермаркеті, та доповнити його яблуками і вишневим соусом, які прекрасно поєднуються з курячою печінкою. Ефект виходить приголомшливий.

ЯК ПРИГОТУВАТИ САЛАТ ЗІ СМАЖЕНОЮ КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКО

Час підготовки: 7 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

CКЛАДОВІ

  • 400 г Куряча печінка
  • 20 г Мікс салатів
  • 100 г Вишня (заморожена)
  • 2 ст. л. Бальзамічний оцет
  • 1 шт. Яблуко (кисло-солодке)
  • за смаком сіль, перець
  • Рослинна олія (для смаження)

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Курячу печінку зачистіть від жиру, посоліть, поперчіть і обсмажте на пательні з рослинною олією до готовності. Я рекомендую не пересмажувати печінку, щоб усередині вона залишалася рожевою і м’якою.
  2. Вишню перекладіть в невелику каструльку, додайте бальзамічний оцет, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Потім подрібніть вишню блендером, щоб вийшов густий соус.
  3. На тарілку викладіть листя салату, курячу печінку і яблуко, порізане тонкими часточками. Полийте соусом, при необхідності посоліть і поперчіть.

Євген Клопотенко | Facebook | Instagram

Рецепти Євгена Клопотенко | Facebook | Instagram

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: