пошук
Безглютенові булко-скони від Гурманки
Супер просто. Супер швидко і супер смачно. Це як раз ті самі, які неперевершено підходять до масла, сиру і кави. А, якщо додати оливки і в‘ялені томати- то просто вино попроситься в келих.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 100 гр нутового борошна
- 50 гр гарбузового/горіхового
- 2 яйця
- 2 ст.л оливкової олії
- 4 ст. л масла гхі/кокосового/вершкового кімнатної температури
- 1/2 ч.л ррщпушувача
- 1 ст. л псиліума
- Сіль
- Кумин
- Орегано
- 2 ст.л води
РЕЦЕПТ
Змішати борошно, розпушувач, сіль, і все сухе. Додати яйця, масло і перемішати.
Розігріти духовку на 180 і на 25 хв.
Насолоджуйтеся. А я пішла робити каву.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi