Безглютенові булко-скони від Гурманки - PostEat

пошук

Безглютенові булко-скони від Гурманки

29-03-2021 0

Супер просто. Супер швидко і супер смачно. Це як раз ті самі, які неперевершено підходять до масла, сиру і кави. А, якщо додати оливки і в‘ялені томати- то просто вино попроситься в келих.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 100 гр нутового борошна
  • 50 гр гарбузового/горіхового
  • 2 яйця
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 4 ст. л масла гхі/кокосового/вершкового кімнатної температури
  • 1/2 ч.л ррщпушувача
  • 1 ст. л псиліума
  • Сіль
  • Кумин
  • Орегано
  • 2 ст.л води

РЕЦЕПТ

Змішати борошно, розпушувач, сіль, і все сухе. Додати яйця, масло і перемішати.

Розігріти духовку на 180 і на 25 хв.

Насолоджуйтеся. А я пішла робити каву.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки  Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: