пошук
Гарбузові млинці від Гурманки
Не кабачковими одними. Гарбуз є класним вуглеводом, додаємо його на обід і насолоджуємося. Я роблю все без глютену, це просто.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Гарбуз 400 - 500 гр
- 2 яйця
- 50 гр нутового борошна( можна більше)
- 1/2 ч.л. соди
- Сіль, орегано
РЕЦЕПТ
- Натираємо гарбуз і швидко працюємо з масою.
- Додаємо яйця, соду, сіль, орегано.
- Вимішуємо з борошном.
- Ставимо сковорідку на середній вогонь і всі млинці під кришкою смажимо. Я ще допікаю в духовці десь по 7-10 хв на турбо-грилі( 160 градусів).
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA , а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi