пошук
61 грн
Максим Савоник
Автор
Борщ по-закарпатски с шампиньонами и черносливом
Нові заклади Києва. Липень 2025: пекарня, сицилійська тратторія, затишний бар, київські карасі, кав’ярні та bageteria
223
День народження у Києві цього літа: інтерактивні і теплі формати, де їжа — це емоція, а не просто меню
163
Гастро замітки. Смак локальності: 16 соусів і заправок, які формують душу іспанських тапас і пінчос
141
Що їдять в світі цього тижня: морозиво з рака, паста в піца-боулі, морозиво з фрі, морозиво на кукурудзі, піца з чорницею, багет з фісташковим кремом
133
Гастрономічна замітка. Українська юшка: як у кожному регіоні варять свою історію і трошки фактів
40
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
65 грн
78 грн
29 грн
59 грн
Коментарi