пошук
65 грн
Максим Савоник
Автор
СУП ВІД ДЯДЬКА ЗАЗИ
Холодний суп на мацоні з м'ясом курки та сезонними овочами.
Мангал-меню в ресторанах Києва: риба, шашлики, люля-кебаб
2260
Заклади для святкування в Києві: 6 локацій для особливих моментів
1583
Де відсвяткувати день святого Миколая: чарівна атмосфера та магія для малечі
688
День народження в Києві: ідеї для святкування
388
Гастро-події в Києві та Львові 30 листопада — 3 грудня: дегустація крафтового пива у ресторані «Любчик»; театралізований ярмарок «Весілля на Житньому»; Lviv Art and Wine Festival: «Підтримуй своє. Повертай своє»
229
Гастро-замітка: Беф бургіньйон (Beef bourguignon) — культове французьке рагу з яловичини
218
Гастро-замітка: Бюш-де-Ноель (Bûche de Noël; Yule Log) — французький десерт у вигляді рулету, стилізованого під поліно
189
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
95 грн
40 грн
Коментарi