Дегустація перців у Києві: гастро гардероб та авторські рецепти від Юлії Лункової - PostEat

пошук

Дегустація перців у Києві: гастро гардероб та авторські рецепти від Юлії Лункової
11-09-2025 0 466

У Києві відбулася перша публічна дегустація перців у рамках проекту Гастро гардероб. Home-інфлюєнсерка Юлія Лункова представила свої улюблені спеції та PDF-гід з авторськими рецептами, який включає добірки олій, спецій та оцтів. Це ідеальний спосіб урізноманітнити домашню кухню, не витрачаючи зайвого часу на пошук інгредієнтів чи рецептів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

П’ять унікальних видів перцю від Terre Exotique

Під час дегустації учасники скуштували п’ять видів перцю французького бренду Terre Exotique:

  • Кампотський чорний перець – какао ноти з легким грилем
  • Червоний квітковий перець – вишневий та ванільно-бурбонний смак
  • Білий перець з Пеньї – тваринні нотки, ментол, замша, чагарник і мокра сажа
  • Рожевий перець (Мадагаскар) – лугові квіти, соснова смола, камфора та зелений аніс
  • Червоний цитрусовий перець – лимонні та апельсинові ноти з квітковим і солоним фіналом

Еклектична кухня та авторські кулінарні ідеї

«Я фанат еклектичної кухні і люблю поєднувати інгредієнти та техніки з кухонь світу. П’ять моїх перцевих фаворитів стали основою першої дегустації, щоб розширити смаковий діапазон і подарувати нові гастрономічні враження», – ділиться Юлія Лункова.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Десерт бонусом: несподівані поєднання

Бонусом дегустації став десерт з несподіваним поєднанням: вершкове морозиво з тертими бобами тонка, мальдонською сіллю та лимонною олією.

Майбутні дегустації: серія подій Гастро гардероб

У рамках Гастро гардеробу планується серія дегустацій перців, солей та олій, що стане чудовою нагодою для поціновувачів гастрономії у Києві.

Фото: надано Юлією Лунковою 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi