пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Франшиза мережі ресторанів української кухні «Най» тепер доступна в Україні. Про це в Instagram розповів український шеф-кухар Володимир Ярославський.
Переглянути цей допис в Instagram
“Нещодавно розповідав, що ресторани української кухні «НАЙ» вже будуються в Нью-Йорку, Вроцлаві та Празі (гортайте карусель, щоб побачити, як вони будуть виглядати). На черзі — Торонто, Лісабон, Челтнем (Англія), Мюнхен, Берлін та інші міста світу. По-секрету: плануємо захопити гастро-культурний світ”, — написав Володимир Ярославський.
За його словами, спочатку концепція мережі була розрахована тільки на інші країни. Команда «Най» поставила собі ціль знайомити іноземців з українською культурою, їжею та ДНК. Для цього навіть світильники, посуд, меблі, декор, форма персоналу та інші деталі виробляються в Україні. Також команда мережі мріє створити осередок для «своїх» у різних куточках світу.
Володимир Ярославський додає, що нещодавно було допрацьовано концепт закладів, бо команда «Най» отримувала заявки від партнерів, які хотіли відкрити ресторан саме в Україні. Вже є перші затверджені партнери.
Усі, хто хоче відкрити свій ресторан «Най» в одному з міст України або світу, можуть залишити заявку за посиланням або написати мережі в Instagram.
Фото: Instagram yaroslavskyi_vova
Читайте також:
Популярний замінник цукру планують назвати можливим канцерогеном
Вчені назвали продукти, які можуть викликати рак
Юрій Ковриженко закликає допомогти команді шефів-волонтерів, які працюють на Херсонщині
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi