Heretic - найкращий трав'яний лікер світу за версією IWSC 2021. Новий трофей серед спірітів «Wine Hunters» - PostEat

пошук

Heretic - найкращий трав'яний лікер світу за версією IWSC 2021. Новий трофей серед спірітів «Wine Hunters»
15-12-2023 0 2168

ПРОМО

Автор


Розширюємо смакові горизонти разом з імпортером & дистрибʼютором Wine Hunters та мережею виномаркетів OKWINE! Пропонуємо вийти за межі звичного та відкрити для себе провокативний, але надсмачний травʼяний лікер. Ба більше, в холодну пору це актуально. Тож, раді розповісти про найкращий травʼяний лiкер останнього десятилiття.

Звідки назва Heretic і до чого тут хрести?

Ні, це не символ окультизму чи сатанізму. Насправді ж перевернутий хрест пов’язаний з історією Святого Петра, що означає символ канонічної смиренності. Згідно з біблійним словником Тиндейла, грецьке слово hairesis означає «вибір» і «група однодумців». Назва присвячена всім тим, хто наважився протистояти жорстокості встановленої влади, як це сталося в Римській імперії дванадцять століть тому. Тим, кого називали єретиками, мучениками; тим, хто загинув через свої ідеї і переконання. 

Середина 19-го століття, у глибині прекрасних Піренейських гір, жив загадковий чоловік на ім’я Жан Тейшенн. Він був алхіміком і майстром з виготовлення напоїв, а його знання сягали за межі уявлення звичайних людей. Збираючи та відбираючи найкращі трави та рослини з лугів, долин та гір по всьому Ар’єжу, він створив магічну формулу, яка, як вважалося, мала особливі властивості. Чоловік створив Heretic — лікер, який назвав «Богоподібний дух». Ставши легендою серед мешканців Піренеїв, формула його неперевершеного лікеру зберігалась як сімейний скарб, протягом багатьох поколінь, а тепер її відновив фактичний власник компанії — Марк Тейшенне, правнук Жана.

Секретна формула
HERETIC розроблено з 36 вiдiбраних рослин, з яких лише 10 вiдомi. Решта 26 – цiлком секретнi. Це не просто лікер, це повноцінний коктейль у склянці який включає різні рослинні компоненти, а також трави, квіти, насіння, фрукти та спеції. Розмарин, чебрець, бадьян, тирлич і цедру апельсина та безліч інших — все зібрано вручну у гірському регіоні Піренеїв.

Ретельний відбір ботанікалів в Окситанії, у долині Ар’єж міг створити таку чарівну формулу, яка відзначена нагородами.

  • Золота медаль на Concours International de Lyon 2023
  • Золота медаль на Frankfurt International Trophy 2022
  • Найкращий у світі трав’яний лікер на IWSC 2021

Як та з чим пити Heretic?

Лікер має тонкий і ніжний смак, з відтінками трав, цитрусових, спецій. Прекрасний у ролі дигестиву, особливо охолодженим шотом! Також у комбінації з еспресо, травʼяним напоєм Сhinotissimo, темним пивом.

Спробуйте магічний лікер в мережі виномаркетів OKWINE. Скажіть магічне слово — «HERETIC». Отримаєте свій «Богоподібний дух».

Шукайте найближчий маркет у вашому місті або замовляйте онлайн з доставкою


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi