Інна Поперешнюк представила лінійку прикрас у формі помідора - PostEat

пошук

Інна Поперешнюк представила лінійку прикрас у формі помідора
17-08-2023 0 896


Співзасновниця компанії «Нова Пошта» та співвласниця ресторану «100 років тому вперед» й бістро «Інші» Інна Поперешнюк представила лімітовану лінійку прикрас «Помідор з городу Інни Поперешнюк», над якою вона працювала кілька місяців. Про це вона повідомила в Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Popereshniuk 🇺🇦 (@inna_np)

За її словами, «помідор» є втіленням глибокої прив’язаності до української землі, яка щедро обдаровує нас. Перша колекція прикрас виконана з любов’ю, упакована в опішнянський глечик ручної роботи й несе в собі особливу цінність. В комплекті йде довгий шнурок в чорному кольорі.

«Історія любові до помідорів у мене виникла ще з моменту, коли моя донька Аня в дитинстві вперше скуштувала ці соковиті плоди. Вони їй так подобались, що вона могла їх їсти щодня. Відтоді я почала вирощувати червоні, помаранчеві, жовті і, навіть, чорні помідори на своєму городі. Вже котрий рік моя сім’я з нетерпінням чекає врожаю, а я готуюсь пригощати всіх скарбами які виростила.

Не тільки близькі, але й гості @100rokivtomuvpered можуть скуштувати помідори, вирощені мною. Ця любов до української землі, до продуктів які вона дає, до дарування близьким городини переросла у щось більше, і ось врожай 2023 року, став уособленням моїх прикрас», — розповіла Інна Поперешнюк.

Прикраси представлені у двох варіантах: «Золотий помідор з городу Інни Поперешнюк» та «Срібний помідор з городу Інни Поперешнюк». Вони виконані з ювелірної латуні, покриті сріблом або золотом. Вартість: 3700 грн. Замовити можна за посиланням.

Фото: Instagram inna_np

Читайте також:  

На Донеччині загинув бойовий медик та сировар Юрій Антонов

Видавництво «Мальопус» відкрило передпродаж кулінарної книги за всесвітом Fallout

В Івано-Франківську відбудеться фестиваль українських крафтярів Local Farmer Fest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi