Маріанна Душар досліджує українську гастрономію у США - PostEat

пошук

Маріанна Душар досліджує українську гастрономію у США
30-01-2023 0 605


Гастрономічна блогерка, дослідниця української кухні, авторка кулінарних книг Маріанна Душар відвідала українську ресторацію та м’ясарню Kramarczuk’s у Міннеаполісі, США. Про це вона розповіла у Facebook.

“В самому серці downtown від 1954 року працює Kramarczuk’s — м’ясарня, заснована Василем та Анною Крамарчуками. В основі рецептур м’ясарні родинні рецепти власників. Від 1978 року тут також діє українська ресторація, з усім класичним меню — пироги, голубці, ковбаски, звичайно борщ і найсмачніша в моєму житті грибова зупа!”, — написала гастрономічна блогерка.

За її словами, у 2013 році Kramarczuk’s отримав титул American Classic від James Beard Foundation. Її присуджують закладам, які мають незмінну привабливість і користуються популярністю в регіоні через якісну їжу.

“Зараз бізнесом керують син та внук засновників — Орест і Нік Крамарчуки. Мене зачарувало з якою повагою вони ставляться до кулінарної спадщини, пильнують за смаком і автентичністю страв, віддають шану традиціям та не забувають про погляд вперед. Ну і, звичайно, їхня заанґажованість в житті громади нащодень та в допомозі під час війни”, — додає Маріанна Душар.

Фото: Facebook Marianna Dusha

Читайте також: 

На початку XX століття покупці користувались посібником, щоб не придбати підробки в Одесі

Мирослава Ульяніна розповіла, чи є корисні перекуси

Дмитро Борисов продовжує розповідати про свої перші кроки у ресторанному бізнесі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi