McDonald's відкрив новий заклад у селі Стоянка на автомагістралі «Київ-Чоп» - PostEat

пошук

McDonald's відкрив новий заклад у селі Стоянка на автомагістралі «Київ-Чоп»
29-12-2023 0 554


Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s 28 грудня відкрила новий ресторан на 20-му кілометрі автошляху міжнародного значення «Київ-Чоп» після виїзду з Києва у с. Стоянка Бучанського району. Про це повідомляє Forbes Україна.

Новий McDonald’s розташований у комплексі з автозаправною станцією і поруч із супермаркетами. Заклад працюватиме з 9:00 до 21:00 щодня.

Новий ресторан площею 430 кв. м розрахований на 102 місця в залі й 132 — на терасі. У залі встановлено 10 терміналів самообслуговування, а на МакДрайві — модернізовані цифрові дисплеї.

Згідно з розширеними правилами безпеки, під час повітряної тривоги заклад зачинятимуть, щоб працівники та відвідувачі могли перейти до найближчого укриття, відкриватимуть заклад орієнтовно за годину після скасування тривоги.

Ресторан у Стоянці став 100-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 70 робочих місць.

У компанії додали, що це вже другий ресторан на автошляху міжнародного значення «Київ-Чоп», раніше в листопаді цього року на ньому відкрився McDonald’s у Житомирській області.

Photo credits: McDonald’s, NV

Читайте також:

Уперше за 50 років у Великій Британії знову продаватимуть вино у «пінтових» пляшках

Євген Клопотенко: Нам треба говорити про захисників Азовсталі й Маріуполя, які 19 місяців у полоні в катів, щоб повернути їх

Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню гарячих страв

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi