Міша Кацурін та Антон Птушкін присвятили Бессарабії новий епізод свого гастрономічного шоу - PostEat

пошук

Міша Кацурін та Антон Птушкін присвятили Бессарабії новий епізод свого гастрономічного шоу
06-12-2023 0 450


Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили новий епізод свого гастрономічного шоу, який присвятили їжі Бессарабії.

За словами Міші Кацуріна, їжа Бессарабії — це скарб. Він дуже хвилюється, бо ця історія не про модні ресторани й кумедні генделики. Вона про їжу, яку ми не їли, народи, про які ми навіть не чули й міста, про існування яких не знали. І це все в Україні.

«У нас прямо біля Одеси заховалися маленькі українські Балкани, в яких мешкають гагаузи, липовани, болгари, молдовани, албанці і ще десятки етносів, кожен з яких готує свою їжу і вона неймовірна!

Одна з головних цілей цього сезону — відкривати українцям Україну і «Їжа Бессарабії» це саме той випадок. Сьогодні ми відкриваємо собі себе і це дуже і дуже важливо»,розповів про випуск Міша Кацурін. 

Photo credit: скриншот

Читайте також:

У НРАУ розповіли, що робити, коли гості безпідставно відмовляються оплачувати рахунок

Сьомий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Степан Цуцман, співзасновник барів Loggerhead, HRAM та компанії BAREX

Відбувся Mind WinTech Summit 2023 – конференція про управління змінами бізнесу та технології Перемоги

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi