пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили новий епізод свого гастрономічного шоу, який присвятили їжі Бессарабії.
За словами Міші Кацуріна, їжа Бессарабії — це скарб. Він дуже хвилюється, бо ця історія не про модні ресторани й кумедні генделики. Вона про їжу, яку ми не їли, народи, про які ми навіть не чули й міста, про існування яких не знали. І це все в Україні.
«У нас прямо біля Одеси заховалися маленькі українські Балкани, в яких мешкають гагаузи, липовани, болгари, молдовани, албанці і ще десятки етносів, кожен з яких готує свою їжу і вона неймовірна!
Одна з головних цілей цього сезону — відкривати українцям Україну і «Їжа Бессарабії» це саме той випадок. Сьогодні ми відкриваємо собі себе і це дуже і дуже важливо», — розповів про випуск Міша Кацурін.
Photo credit: скриншот
Читайте також:
У НРАУ розповіли, що робити, коли гості безпідставно відмовляються оплачувати рахунок
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi