Пральня, де пахне еспресо, хрустять круасани і об’єднуються люди: новий формат гастрономії у Брукліні, який може надихнути ресторанну сцену - PostEat

пошук

Пральня, де пахне еспресо, хрустять круасани і об’єднуються люди: новий формат гастрономії у Брукліні, який може надихнути ресторанну сцену
01-07-2025 0 203


Проєкт: LaundryandLatteNYC

Де: 6 Columbia Place, Brooklyn, New York 11201

Якщо у вашому ресторані досі тільки їдять — цей кейс варто прочитати двічі.

У Нью-Йорку відкрився новий заклад, який змінює уявлення про звичайну рутину та перетворює день прання на невеликий відпочинок посеред дня з чашкою лате і круасаном в руці.  LaundryandLatteNYC — це гібрид пральні самообслуговування, хімчистки та кав’ярні! 

Місце, де білизна обертається в барабанах поруч із ароматом свіжозмеленої арабіки та хрусткої випічки, а день з найпрозаїчнішою метою — стає несподівано приємним і смачним. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Пральня, що думає про людину

LaundryandLatteNYC позиціонує себе як місце, де «чистий одяг і задоволений клієнт». Це основа філософії проєкту. Тут вам запропонують повний спектр послуг: від швидкого самообслуговування до професійної хімчистки та боротьби з найстійкішими плямами.

Замість пластикових лавок і яскравого флуоресцентного світла — затишний куточок із кавовим баром, ароматною випічкою та атмосферою маленької незалежної кав’ярні. Поки пральна машина закінчує прання, ви п’єте чай або матча лате, гортаєте книжку чи працюєте з ноутбуком — і справи зроблено і настрій на весь день добрий. 

Меню 

LaundryandLatteNYC — це ще й кав’ярня, де в меню — подвійний еспресо, мак’ято, капучино, лате, матча лате, чай лате, чай, тощо.

На додачу, смачна випічка, яка щодня оновлюється — круасани, pain au chocolat, багети. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Нова хвиля для малих просторів

LaundryandLatteNYC — місцеві ЗМІ називають частиною нової хвилі закладів, що переосмислюють функціональність малих просторів у мегаполісах. У щільно забудованому Брукліні квадратні метри не можна марнувати. І замість того, щоб орендувати приміщення лише під пральню, засновники об’єднали кілька сфер життя сучасного містянина в одному місці: побут, каву, відпочинок, мікросоціалізацію.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гастрономія як сервіс

Цей проєкт, ілюстрація до нового мислення в гастрономії. Тут їжа і напої — не просто пропозиція, а частина цілісного сервісного досвіду. У час, коли гастрономія активно заглиблюється у суміжні сфери — архітектуру, урбаністику, гігієну, сервісний дизайн, кейс  LaundryandLatteNYC виглядає дуже актуальним.

Чому ми пишемо про цей заклад, який так далеко в США? Тому що ми рахуємо, що якщо ви — ресторатор, шеф або фуд-підприємець, який шукає нові точки дотику з аудиторією, ідея такого формату може вас надихнути на нові цікаві формати у нас, в Україні.

Іноді найінноваційніші гастроформати з’являються там, де їх ніхто не чекає — наприклад, у пральні. Це точно ознака сучасної гастрономії. Бути всюди, де є люди. Навіть якщо вони просто перуть білизну.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi