пошук
Влад Войчук
Автор
Влад Войчук
Автор
Національна ресторанна премія «СІЛЬ» повертається у новому форматі, оскільки будь-яка оцінка ресторанного сектору наразі неможлива. Про це організатори повідомили у Facebook.
“Цієї осені 30 жовтня відбудеться SALT Restaurant Innovation Conference — у форматі сучасної освітньої конференції про ресторанні тенденції та інновації. Такого заходу ще ніколи не було в Україні!”, — розповіли організатори.
SALT Restaurant Innovation Conference – це одноденна інтерактивна та практична подія, яка присвячена:
За словами організаторів, вони організовують цей захід задля підтримки ресторанного бізнесу, впровадження інновацій в індустрію для швидкого зростання попри все, а також вони хочуть додати натхнення для подальшого й ефективного розвитку бізнесу та української гостинності.
“Ми захоплюємося власниками закладів у галузі HoReCa, які героїчно долають будь-які виклики, знаходять можливості піклуватися про свою команду, допомагають армії, надають підтримку постраждалим, сплачують податки та понад усе намагаються зберегти свій бізнес. Дякуємо всім, хто працює заради перемоги!”, — йдеться в дописі.
Фото: Facebook Національна ресторанна премія СІЛЬ
Читайте також:
Марія Банько опублікувала добірку освітніх подій пов’язаних з гастрономією
Найвіддаленіший паб Британії запропонував безкоштовне пиво тим, хто туди дійде
Heinz випустив американський набір із 50 соусів
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi