пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У ресторані Witch Cat на Тайвані нещодавно представили новинку – «Ґодзілла Рамен». Ця страва – це тарілка наваристого супу з тушкованою крокодилячою лапою. Про це повідомляє Daily Mail.
Господар закладу навчився готувати крокодилячий суп під час поїздки до Таїланду, а пізніше розробив рецепт «Ґодзілла Рамена» і почав просувати його в інтернеті. Фотографії рамена з крокодилячою лапою швидко поширилися в місцевих соціальних мережах і навіть за кордоном.
Крім крокодилячої лапи у рамен додали свинину, перепелині яйця, кукурудзу, сушений бамбук, гриби. Все це готується в гострому бульйоні із 40 спеціями.
Головний інгредієнт – крокодилячу ногу – очищають, натирають спиртом, спеціями та тушкують 2 години.
Страва коштує 1500 нових тайванських доларів за тарілку, але в день готують лише дві страви за попереднім замовленням. Список охочих скуштувати «Ґодзілла Рамен» розписано на багато днів наперед.
Фото: Daily Mail
Читайте також:
У Пуерто-Рико виявили найдавніші свідчення існування вина в Америці
На фабриці шоколаду Ferrero виявлено сальмонелу
В Україні продовжили регулювання цін на продовольчі товари в період воєнного стану
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi