Рамен із крокодилячою лапою подають на Тайвані - PostEat

пошук

Рамен із крокодилячою лапою подають на Тайвані
04-07-2023 0 770


У ресторані Witch Cat на Тайвані нещодавно представили новинку – «Ґодзілла Рамен». Ця страва – це тарілка наваристого супу з тушкованою крокодилячою лапою. Про це повідомляє Daily Mail.

Господар закладу навчився готувати крокодилячий суп під час поїздки до Таїланду, а пізніше розробив рецепт «Ґодзілла Рамена» і почав просувати його в інтернеті. Фотографії рамена з крокодилячою лапою швидко поширилися в місцевих соціальних мережах і навіть за кордоном.

Крім крокодилячої лапи у рамен додали свинину, перепелині яйця, кукурудзу, сушений бамбук, гриби. Все це готується в гострому бульйоні із 40 спеціями.

Головний інгредієнт – крокодилячу ногу – очищають, натирають спиртом, спеціями та тушкують 2 години.

Страва коштує 1500 нових тайванських доларів за тарілку, але в день готують лише дві страви за попереднім замовленням. Список охочих скуштувати «Ґодзілла Рамен» розписано на багато днів наперед.

Фото: Daily Mail

Читайте також:

У Пуерто-Рико виявили найдавніші свідчення існування вина в Америці

На фабриці шоколаду Ferrero виявлено сальмонелу

В Україні продовжили регулювання цін на продовольчі товари в період воєнного стану

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi