Ресторатор Сава Лібкін запустив гастрономічні онлайн-уроки - PostEat

пошук

Ресторатор Сава Лібкін запустив гастрономічні онлайн-уроки
24-03-2020 0 1174


Сава Лібкін залишається вдома під час карантину і готує улюблені страви. Відео приготування та рецепти публікує у фейсбук.

«А якщо вам ліньки, замовляйте страву в наших ресторанах», — додає ресторатор.

В одному зі своїх відео Сава Лібкін пояснив, що карантин може стати нагодою навчитись готувати. В одному з перших онлайн-уроків ресторатор розповідає, як приготувати спагеті з солодким перцем капі.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Любимые блюда можно заказать по телефону: +38 067 518 49 33 или приготовить дома Cпагетти с перцем капи. Что и сколько: 500 граммов спагетти 700 граммов красного перца капи. баночка очищенных консервированных томатов 6 зубчиков чеснока 200 лука репчатого 50 граммов соленых анчоусов свежий базилик оливковое масло соль черный перец Как готовить: Половину сладкого перца очистить от косточек и быстро гриловать на хорошо разогретом гриле и потом очистить. Вторую половину испечь до готовности и очистить Весь готовый перец остудить и мелко нарезать; Чеснок и лук нашинковать и пассеровать в оливковом масле без изменения цвета. Добавить мелко нарезанные анчоусы и мешать до растворения анчоусов в масле. Добавить весь перец и помидоры и протушить 10 минут. Влить 200 граммов куриного бульона и еще раз вскипятить. Довести до вкуса с помощью соли, перца и оливкового масла. Отварить спагетти и протушить их в перечном соусе 3-4 минуты. #голодныйповар #спагетти #паста #капи #вирус #карантин

Публикация от Савелий Либкин (@savvalibkin)

 

В іншому відео Лібкін ділиться своїм рецептом «сніданку за 15 хв» з авокадо, оливками та лососем.

 

 

Окрім особистої сторінки ресторатора відео з рецептами публікується й корпоративній сторінці «Ресторанів Сави Лібкіна». Наприклад, рецепт «паприкашу на одеський манер» з продуктів, які можна знайти у звичайному магазині.

 

 

До кожного онлайн-уроку Сава Лібкін додає інформацію про те, що глядачі можуть замовити їжу у ресторанах.

 

Фото: facebook.com/Restorator.Savva.Libkin

 

Читайте також:

Заведения Одессы, которые работают в режиме «онлайн»

Засновник Ulichnaya eda про майбутнє гастрофестивалів після коронавірусу

Непогані новини про коронавірус

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi