Вхід вільний.
Місце: Культмотив, Поділ, вул. Спаська 36/31
Дата: 2–3 серпня
Час: з 12:00 до 22:00
Організатор: «Лавка Традицій» від «Сільпо»
Тема: Медодай (бо життя, навіть у найтемніші часи, повинно мати смак)
True&Local відбудеться в серпні у «Культмотиві», що на Подолі, і буде, як і завжди, присвячений українському продукту.
Медовий настрій, сироварна філософія, аромати коптильні та варення. Ідеологи фестивалю, проєкт «Лавка Традицій» від «Сільпо», з 2011 року послідовно підтримують українських фермерів і крафтових виробників. Це довгостроковий культурний проєкт, який витягує на світло локальне, чесне, ручне.
- Продукти, виготовлені українськими виробниками
- З натуральних компонентів
- Створені людьми, які творять з любов’ю, більшими сенсами і втраченими родинними рецептами
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Лавка Традицій» давно стала чимось більшим, ніж розділ у «Сільпо». Це фудпросвіта. У буквальному сенсі. Для підприємців-початківців тут працює освітня програма, для вже наявних виробників — розширення точок продажу, а для всіх нас — регулярні фестивалі True&Local.
Ми (українці) вже не просто їмо смачно, а системно розвиваємо культурно-гастрономічну галузь. Від смаку базиліку з Закарпаття до меду з Київщини. У нас народжується не просто продукт, а власний смисловий ландшафт, який більше не повинен копіювати італійське, французьке чи японське.
Додайте подію до календаря. Бо такі фестивалі показують, як ми стаємо нацією зі смаком.
Фото: «Лавка Традицій»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi