пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
31 жовтня й 1 листопада у Києві в кулінарній студії Gastro Hub пройде дводенний практичний майстер-клас Taste of Fish & Garnishes: «Риба. Овочі. Гарніри». Про це у Facebook повідомляє Yuliya Rabin Creative Events.
«4 спікери. Різні техніки. Ідеї для меню. Готові страви для різних форматів. Нетворкінг. Знайомство з виробниками. Понад 10 нових страв в меню ваших закладів!», — розповідають організатори.
З чим будуть працювати учасники в перший день:
З чим будуть працювати учасники на другий день:
Що дізнаються учасники:
Коли: 31 жовтня — 1 листопада
Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ.
Білет по ранній ціні можна замовити написавши на пошту urabin@gmail.com, або за номером телефону: 0507604117, Юлія Рабін.
Photo credit: Yuliya Rabin Creative Events
Читайте також:
У Львові відбудеться вертикальна винна дегустація Brancaia Il Blu
В Іспанії було знищено 120 тонн помідорів на фестивалі La Tomatina
Клопотенко й Поперешнюк відкривають бістро «Полтава» біля Арсенальної площі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi