У Києві пройде дводенний практичний майстер-клас Taste of Fish & Garnishes: «Риба. Овочі. Гарніри» - PostEat

пошук

У Києві пройде дводенний практичний майстер-клас Taste of Fish & Garnishes: «Риба. Овочі. Гарніри»
05-09-2023 0 639


31 жовтня й 1 листопада у Києві в кулінарній студії Gastro Hub пройде дводенний практичний майстер-клас Taste of Fish & Garnishes: «Риба. Овочі. Гарніри». Про це у Facebook повідомляє Yuliya Rabin Creative Events.

«4 спікери. Різні техніки. Ідеї для меню. Готові страви для різних форматів. Нетворкінг. Знайомство з виробниками. Понад 10 нових страв в меню ваших закладів!», — розповідають організатори. 

З чим будуть працювати учасники в перший день:  

  • Рибою з річок і ставків.
  • Соусами й маринадами.
  • Овочами й гарнірами.
  • Температурою подачі рибних страв.
  • Технікою роботи з морською та річковою рибою.

З чим будуть працювати учасники на другий день:  

  • Морською рибою і морепродуктами.
  • Різними видами клярів.
  • Спеціями і пряною сіллю до річкової і морської риби.
  • Створенням рибних страв для закладів різних форматів: риба, як закуска до пива, риба і вино, риба і хліб, рибний ресторан або таверна, рибний фаст-фуд, рибне меню в ресторані.

Що дізнаються учасники:

  • Як сезонність впливає на смак риби?
  • Які маринади застосовувати для засолки і консервування риби?
  • Створення рибного меню на осінь і зиму.
  • Як заготовлювати рибу довгострокового зберігання?
  • Яка температура подачі рибних страв?
  • Які соуси і гарніри поєднуються з різними видами риби?
  • Як підкреслити смак риби за допомогою спецій?
  • Рибний бульйон і різноманітні можливості його застосування.
  • Як зробити правильний пейрінг овочів і риби?
  • Як знання про середовище існування риби допомогають створювати смачні рибні страви і правильно підбирати інгредієнти для підкреслення її природного смаку?

Коли: 31 жовтня — 1 листопада

Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ.

Білет по ранній ціні можна замовити написавши на пошту urabin@gmail.com, або за номером телефону: 0507604117, Юлія Рабін

Photo credit: Yuliya Rabin Creative Events

Читайте також: 

У Львові відбудеться вертикальна винна дегустація Brancaia Il Blu

В Іспанії було знищено 120 тонн помідорів на фестивалі La Tomatina

Клопотенко й Поперешнюк відкривають бістро «Полтава» біля Арсенальної площі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi