пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів щодня виявляє у Києві до 30 порушень при торгівлі продуктами харчування. Про це “Українському радіо” повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

За його словами, у кожному із десяти районів Києва працюють мобільні групи за участю районних адміністрацій, департаментів благоустрою, Нацполіції, Держпродспоживслужби, служби праці. У разі виявлення порушень застосовуються відповідні заходи.
“Моніторинг ми здійснюємо вже три місяці і виявляємо до трьох десятків порушень щодня. Тому найефективніший засіб ― це інформація від споживачів”, ― розповів Олег Рубан.
Він додав, що основними причинами харчових отруєнь киян та гостей міста під час спекотної погоди є шаурма і фастфуди. Ці продукти необхідно вживати впродовж години після придбання.
Читайте також:
У Парижі відкрився коктейльний бар від Moet Hennessy
Carlsberg продає свій бізнес в росії
У Великій Британії пивовари знизили міцність пива
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi