У Києві відбудеться ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024» - PostEat

пошук

У Києві відбудеться ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024»
20-03-2024 0 474

Партнери

Автор


25 квітня у Києві пройде масштабний професійний захід, присвячений питанням безпечності харчових продуктів – ІІІ Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес – 2024: безпечність продукції в умовах небезпеки».

Безпечність харчових продуктів – поняття, що включає обробку, підготовку і зберігання харчових продуктів так, аби запобігти хворобам харчового походження. Тобто виробники і реалізатори продуктів харчування повинні дотримуватися низки процедур, щоб уникнути потенційних небезпек для здоров’я.

Харчова безпечність – один з головних пріоритетів політики ЄС. Тож, зважаючи на євроінтеграційний рух нашої держави й експортоорієнтованість вітчизняних виробників, журнал «Управління якістю» збирає фахівців для обговорення гарячих галузевий тем.

Із топ-фахівцями говоритимемо, зокрема, про таке:

  • Посилення держконтролю за виробництвом і обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
  • Як підготувати персонал харчового підприємства до перевірок Держпродспоживслужби 
  • Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
  • Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
  • Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій і що дозволено для реклами
  • Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
  • Ключові тренди та особливості food-ринку ЄС
  • Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
  • Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника. Проєкт ЗУ «Про упаковку та відходи упаковки»

Серед спікерів цьогорічного з’їзду: 

  • Надія Підлісна, директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»
  • Денис Гончар, провідний аудитор, засновник ТОВ «Еконтроль»
  • Наталія Олексієнко, к.т.н., доцент ІПДО Національного університету харчових технологій
  • Андрій Гевко, партнер юрфірми «Bargen», адвокат, член Національної асоціації адвокатів України, заступник голови комітету з аграрного права АПУ
  • Тетяна Литвиненко, керівник підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
  • Олена Сініцина, засновниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

 

Реєстрація на подію

 

Харчовий бізнес–2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду!

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi