У ресторані «Mriya Neo Bistro» відбулась дивовижна благодійна вечеря «Dream Feast» - PostEat

пошук

У ресторані «Mriya Neo Bistro» відбулась дивовижна благодійна вечеря «Dream Feast»
22-12-2023 0 507


Дивовижна вечеря «Dream Feast» зі збору коштів на дитячих мрій відбулась у ресторані сучасної української кухні «Mriya Neo Bistro» в Лондоні. Про це у Facebook повідомляє Uawines UK.

У закладі був фудпейрінг — це найсмачніший спосіб представити вина гостям, поєднуючи їх із ретельно підібраними стравами.

Британський зірковий шеф-кухар Джексон Боксер та український зірковий шеф-кухар Олексій Краковський готували разом для гостей. Лінійка вин, яку підготувала Таня Олевська, додала ніжного та приємного посмаку кожній страві.

Меню благодійної вечері:

  • Устриця, буряк і хрін. Frumushika Nova Pinot Noir (органічне вино).
  • Тартар зі скумбрії, хеш-браун та соус з яєчних жовтків. Виноробна компанія Biologist; Pershotvir Rose 2023 (сухе тихе вино, перше біодинамічне вино України).
  • Картопляні вареники, сир та трюфель. Виноробня Beykush; Pinot Noir Reserve 202 (витримане сухе сортове червоне вино).
  • Мус з цвітної капусти, анчоусів і сушених креветок, соус XO; Тріска, смажений соняшник, лісові гриби. Виноробня Beykush; Amphora Rkatsitely 2022 (помаранчеве сухе тихе вино).
  • Солодкий хліб, харісса, бануш. Stakhovsky Wines; «Saperavi» 2021 (сухе сортове червоне вино). Винхол Оксамитне; «Odesa Black VIP» (витримане сухе сортове червоне вино 2019 (автохтонний виноград Одеський чорний)).
  • Наполеон з шоколадом-тахіні, кондитерським кремом та свіжим інжиром. Silesian Solaris Botrytis; Польща.
  • Гостям розповідали історію українських виноробів та презентували вина.

Наприкінці вечері гостей зачарували прекрасні звуки скрипки. Благодійний аукціон проводився з метою сприяння збору коштів для дітей з вадами розвитку однієї з українських шкіл.

Photo credit: Facebook Uawines UK

Читайте також:

Заклади гостинності Львова підготували особливі пропозиції на Різдво: стіл вшанування пам’яті та безкоштовний обід для військових

Євген Клопотенко підписував меморандум про співпрацю з Міністерством освіти і науки України

Визначено переможців Карпатської гастрономічної премії «Шовдарь»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi