У ресторані «Остання Барикада» пройде еногастрономічна вечеря з виноробнею Biologist - PostEat

пошук

У ресторані «Остання Барикада» пройде еногастрономічна вечеря з виноробнею Biologist
03-05-2023 0 413


7 травня о 15:00 у столичному ресторані «Остання Барикада» пройде еногастрономічна вечеря за участі засновника крафтової винарні Biologist Ігоря Петренка. Про це заклад повідомив у Facebook. 

«Ігор Петренко, засновник виноробні  Biologist, познайомить з  українськими винами, а ми підготували до кожного келиха ідеальну пару», — розповідають у «Останній Барикаді».

Меню івенту:

  • Устриця з помідоровим розсолом + ігристе сухе біле. Першотвір Біодинаміка;
  • Салат з поліським шовдарем та грушею + шардоне Crisp;
  • Намазка зі шпинатом і грибами + розе бренд Crisp;
  • Качина грудка з витриманим сиром + піно нуар.

Де: ресторан «Остання Барикада»; Майдан Незалежності, 1.

Ціна: 696 грн (4 страви + 4 вина). Забронювати місце можна за номером +380689071991, або написавши у приватні повідомлення закладу.

Фото: Facebook Остання Барикада

Читайте також:

Єврокомісія заборонила продаж української пшениці у п’яти країнах ЄС

Ресторан «Щекавиця» у Києві виставлено на повторні торги, але зі зниженою ціною

У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi