У Великій Британії з'явиться безалкогольний ром Captain Morgan - PostEat

пошук

У Великій Британії з'явиться безалкогольний ром Captain Morgan
01-09-2023 0 5589


Компанія Diageo представила безалкогольну альтернативу своєму рому Captain Morgan Spiced Gold. Напій поповнить безалкогольне портфоліо компанії. Про це повідомляє The Spirits Business.

Безалкогольний ром Captain Morgan Spiced Gold 0,0% створювався протягом останніх двох років інноваційною командою компанії Diageo та демонструє відтінки смаку, які поєднують ноти карамелі, патоки, ванілі та теплих коричневих спецій.

«В умовах відродження рому як улюбленого напою і зростання світового ринку безалкогольних напоїв, Captain Morgan 0,0% ідеально підходить для того, щоб не тільки задовольнити зростаючий попит, але й дати тим, хто хоче стримати своє споживання алкоголю, нову альтернативу», — Сказав Саморі Гамбра, глобальний бренд-директор компанії Captain Morgan.

При створенні Captain Morgan 0,0% було випробувано понад 400 комбінацій, перш ніж вдалося вловити знаменитий смак рому Captain Morgan Original Spiced Gold, але без алкоголю.

Початковий запуск запланований на вересень у Великій Британії, далі напій з’явиться у Естонії, Литві та Латвії, а в інших країнах Європи з’явиться у 2024 році.

У Великій Британії Captain Morgan Spiced Gold 0,0% буде доступним за ціною £15.

Фото: The Spirits Business

Читайте також: 

Правоохоронці викрили схему розкрадання зерна на десятки мільйонів гривень

У Хмельницькому на один день заборонили продаж алкоголю

Британський видавець склав перелік 25 найкращих шеф-кухарів України. Книга вже у «Сільпо»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi