Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню гарячих страв - PostEat

пошук

Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню гарячих страв
28-12-2023 0 475


Український фонд Ukrainian Food Foundation запустив благодійний проєкт Noble Kitchen, який поєднує у собі безкоштовний ресторан та кухню гарячих страв. Про це пише “ШоТам”.

 

Благодійна кухня щодня готуватиме і доставлятиме обіди внутрішнім переселенцям, які найбільше потребують продовольчої підтримки. У планах команди — видача понад 10 000 порцій їжі на місяць.

Разом із кухнею відкрився благодійний ресторан на 40 посадкових місць. Там організовуватимуть безкоштовні обіди й вечері для ВПО.

«Часто, під час масових роздач продовольчої допомоги, ми бачили людей з одних і тих же міст, навіть сусідів, які вперше зустрічали один одного з того моменту, як були вимушені залишити свої рідні домівки. Це дуже емоційні зустрічі. Тому, крім головної функції — смачно нагодувати людей, — команда ресторану ставить за мету — створити ком’юніті, де люди можуть разом провести час, поспілкуватися та відновитися емоційно, а головне — смачно поїсти», — додав Андрій Береговий.

Через велику кількість охочих, обслуговування в ресторані відбувається за попереднім записом. Здійснити його можна заповнивши форму на сторінках фундації в Instagram. Всі дати до 15.02.2024 закрито. Реєстрація на нові дати почнеться 10.02.2024.

Photo credits: “ШоТам”

Читайте також:

Carlsberg запровадить розумну систему розливу пива в барах

Вардкес Арзуманян розповів, як веде свій ресторанний бізнес

Burger King перетворює похмілля на знижки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi