пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Ресторани без посадочних місць для відвідувачів набирають популярність у всьому світі. Тепер вони приходять в Україну
Україна не відстає від загальносвітового тренда розвитку food-tech сервісів. У центрі столиці почав роботу перший ресторан, замовити їжу в якому можна за допомогою смартфона, а замість офіціанта її доставить кур’єр. У світі такі ресторани називають dark kitchen.
Київський dark kitchen під нехитрою назвою «Кухня» працює з 25 листопада в районі Бессарабки. В меню ресторану — страви української кухні, салати і піца. Замовлення можливе за допомогою Android чи iOS додатку сервісу доставки їжі Raketa, а доставка здійснюється кур’єрами в радіусі 2 км. Заявлений час доставки — до 30 хвилин.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Сервіс Raketa не має мінімальних обмежень по вартості замовлення, а сама доставка безкоштовна для клієнта. Таким чином замовлення з «Кухні» буде доставлене менш як за півгодини, за вартістю, вказаною в меню. Чайові, за бажанням, можна залишити кур’єру.
Raketa працює в Україні з березня 2018 року. У Києві цей сервіс доставки їжі почав здійснювати доставки з 11 листопада, а 25 листопада почала працювати їх перша dark kitchen. Всього в столиці планується відкрити близько 30 “ресторанів без відвідувачів”. Крім того, в 2020 році dark kitchens будуть активно відкриватися в регіонах.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про компанію
Raketa — сервіс доставки їжі з ресторанів. Компанія доставила своє перше замовлення в Дніпрі 5 березня 2018. На сьогоднішній день послугами Raketa можна скористатися в двох містах: Дніпрі і Києві. У 2020 році сервіс має намір зайти ще в 15 міст, після чого почнеться покриття всіх українських міст з населенням понад 200 тис. Raketa активно впроваджує food-tech в Україні. Одними з перших проявів стали dark kitchens.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi