пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Британські вчені компанії 3D Bio-Tissues успішно виростили повноцінний свинячий стейк в лабораторії всього з кількох клітин тварин. Про це повідомляє New Food Magazine.
Лабораторний стейк має ту ж текстуру та еластичність, що і традиційне м’ясо, і стає хрумким при смаженні.
Дослідники британської компанії 3D Bio-Tissues з Ньюкасла вже протестували шматок м’яса, який важить близько 33 грамів, і стверджують, що воно на смак, на дотик і запах, як справжня свинина. На цю мить створено лише один стейк, хоча команда вважає, що незабаром лабораторно створене м’ясо надійде у продаж. Компанія знаходиться в процесі пошуку партнерів, виробників та супермаркетів, щоб доставити вирощений у лабораторії продукт на полиці магазинів.
«Це м’ясо перевершило наші очікування у всьому, і ми надзвичайно радіємо технологічному прогресу, якого ми добиваємося», — заявив виконавчий директор 3DBT, доктор Че Коннон.
Фото: 3D Bio-Tissues
Читайте також:
В Іспанії понад 100 людей отруїлися у відомому мадридському ресторані
Продажі пива в Німеччині відновлюються, але залишаються нижче допандемічного рівня
У мережі розкритикували броварню «Varvar brewery» за пиво «Герої Не вмирають»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi