Хосе Андрес запустив портал «Список шеф-кухаря» - PostEat

пошук

Хосе Андрес запустив портал «Список шеф-кухаря»
13-11-2023 0 443


Один із найвідоміших шеф-кухарів світу, талановитий ресторатор, викладач Гарвардського університету, володар українського ордена “За заслуги” II ступеня та засновник благодійної організації World Central Kitchen Хосе Андрес запустив портал “Список шеф-кухаря”, де зібрав свої улюблені ресторани, страви, напої та інші гастрономічні цікавинки в містах по всьому світу. Про це він повідомив у Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений José Andrés (@chefjoseandres)

“Друзі, я радий розповісти вам про проєкт, який готую вже тривалий час. Люди завжди запитують мене, де поїсти та випити, коли вони відвідують Барселону чи Вашингтон, чи Лос-Анджелес, чи Пуерто-Рико…і таких багато місць, які близькі моєму серцю.

Тож я представляю вам ”Список шеф-кухаря” — новий спосіб поділитися з вами моїми улюбленими місцями у світі, які я можу відвідати… з їжею, з напоями, з враженнями. І найкраща частина… коли ви підписалися, ви отримаєте доступ до дивовижної карти з усіма цими рекомендаціями, якими ви можете скористатися, досліджуючи нове місто або мріючи про наступну подорож! Бо якщо ви мене знаєте, ви знаєте, що я люблю карти!!

Навіть краще… це буде спільнота чудових мандрівників і любителів поїсти, тож ми з моєю командою хочемо ваших рекомендацій! Приєднавшись, ви зможете поділитися своїми улюбленими місцями, щоб ми їх додали на карту. Не можу дочекатися, куди ви нас відправите!!”, — написав він. 

Річна підписка — 50$. Портал “Список шеф-кухаря” можна переглянути за посиланням.

Photo credit: https://thechefslist.substack.com

Читайте також: 

У жовтні споживча інфляція сповільнилась до 5,3%

Coca-Cola, Nestlé та Danone звинуватили в оманливих екологічних заявах

Eminem випустив соус для спагеті

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi