пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Шотландії маркетологи компанії, яка займається спаржею, креативно підійшли до популяризації рослини. На етикетці вони вказали, що вживання спаржі допомагає уникнути похмілля.
“Хочете уникнути похмілля? Їжте спаржу! Вживання спаржі перед тим, як почати пити, може допомогти захистити вашу печінку. Мінерали та амінокислоти не тільки захищають печінку від токсинів, ферменти спаржі можуть допомогти розщепити алкоголь і полегшити похмілля”, — повідомляється на етикетці.
Photo credits: Facebook Inasphere Wines
Читайте також:
Олена Борисова розповіла про відкриття бару Little Sins у Берліні
У Польщі вирують дебати щодо маркування харчової продукції з комашиним білком
У «Сільпо» можна скористатись Wi-Fi для зв’язку
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi