Юлія Рабін пояснила, чому заклади з українською кухнею не з'являються масово - PostEat

пошук

Юлія Рабін пояснила, чому заклади з українською кухнею не з'являються масово
16-02-2023 0 569


Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла у Facebook, що в кухарів немає зацікавленості у локальній кухні та локальних продуктах, і поки не буде конкуренції між закладами з українською кухнею, не буде й розвитку. 

“Дивуюся нашим рестораторам, креветки, лосось, авокадо — будемо платити поки не закриємося, тому що що? Гості хочуть? Ні. Гості готові їсти локальну кухню, тільки вона не з’являється масово, а з’являється піца і шаурма. Із крайності в крайність. Одного, двох, трьох ресторанів сучасної українськоі кухні не достатньо. Тому що поки не має конкуренції, немає розвитку; немає зацікавленості в кухарів — немає страв і в ресторанах. Таке собі замкнуте коло і мої думки з цього приводу”, — розповіла вона.

Фото: Facebook Юлия Рабин

Читайте також: 

Конор Макгрегор представив віскі у стилі Apple — відео

Rozetka планує випускати вина та питну воду під власною торговою маркою

У Києві п’ятеро людей отруїлися в кафе «Альпака» (доповнено)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi