пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Юрій Ковриженко закликав у Facebook допомогти команді шефів-волонтерів, які працюють на Херсонщині.
“Розмови про Херсонщину затихли, та біда залишила рани, які будуть загоюватися ще довго.
Зараз в області ведуться роботи з ліквідації наслідків підриву Каxовськоі ГАЕС, і багато людських сил кидається на це. Також, попри масову евакуацію, багато місцевих жителів вирішили залишитися на місцях, багато яких залишилися ні з чим”, — написав він.
За його словами, команда шефів-волонтерів й Ігор Кукобко майже з перших днів трагедії приїхали на Херсонщину, розгорнули фуд-штаб, де почали готувати обіди для рятувальників та місцевого населення. Вже впродовж місяця вони щоденно готують гарячу їжу, щоб підтримати усіх, хто є на місці.
“Я дуже хочу їх підтримати. Це неймовірні люди. Вони вже неодноразово показали свою щирість та відвагу: самі вони родом з Чернігова, і у той час, коли Чернігів був в оточенні та під обстрілами, шефи готували на своїх потужностях їжу безкоштовно та годували місцеве населення.
Тепер, коли потерпає Херсонщина, вони вирушили з Півночі на Південь, і допомагають там”, — додає Ковриженко.
Від представників бізнесу для команди шефів-волонтерів потрібні будь-які продуктові донати: від тонни капусти до тушок свиней, й усе, що можете дати для приготування гарячих страв та салатів. Від виробників потрібні великі об’єми одноразового посуду та одноразового столового приладдя для роздачі. А усіх небайдужі можуть долучитись донатом на банку, або на карту 5375 4112 0746 9714.
Фото: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef
Читайте також:
В Івано-Франківську пройде гастровечір за участі Олени Жаботинської та Анни Мельник
Німецькі компанії заплатили до бюджету рф податків більше, ніж компанії інших країн ЄС
На фронті загинув львівський ресторатор та бренд-шеф Андрій Гудима
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi