Де пообідати в Яремче: ресторани з автентичним смаком - PostEat

пошук

Де пообідати в Яремче: ресторани з автентичним смаком
26-01-2024 0 1482


Де пообідати в Яремче? В цьому мальовничому карпатському місті, яке заворожує не лише своєю красивою природою, але і справжніми гастрономічними відкриттями. Зануртеся у світ автентичних страв, де ви зможете насолоджуватися кухнею Карпат та вишуканими стравами. Давайте разом відкриємо гастрономічний світ Яремче та його неповторний смак. Де пообідати в Яремче, читайте в матеріалі PostEat.

Mangalica | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. І.Петраша, 62

Бюджет: ₴₴

Страви: угорський бограч – 195 грн, картопля та шкварки – 145 грн, гуцульська ковбаска на пательні – 195 грн, карпатські білі гриби з цибулею – 155 грн.

Деталі: ресторан угорсько-української кухні Mangalica належить до ресторанної групи CARTEL, яка об’єднує заклади української, азійської та італійської кухонь у туристичному комплексі Буковель (Ресторан і бар Asia Garden; корчма Filvarok (5 закладів); VERANDA Bar&Lounge; Panorama Lounge; ресторан Риба Grill; ресторан Osteria Italiana; ресторан REBRA BBQ; ресторан SALO; ресторан KOLYBA; ресторан PLOV; ресторан Living Room; Jagermeister Apres Ski Zone). 

У меню ресторану об’єднано традиційні угорські та українські рецепти, тому в закладі використовують дичину, яка впольована в карпатських лісах, місцеві ягоди та гриби. На обід у закладі можна замовити угорський бограч, картоплю зі шкварками, гуцульську ковбаску на пательні, карпатські білі гриби з цибулею, пельмені з курятиною або свининою, тушковану капусту.

Fayka Zigmunda | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Свободи, 278/2

Бюджет: ₴₴

Страви: картопля по-селянськи – 125 грн, форель з білими грибами – 205 грн, деруни зі сметаною – 170 грн, грибна юшка з локшиною – 140 грн.

Деталі: Fayka Zigmunda – це сучасний ресторан європейської та традиційної української кухні в серці Карпат. В інтер’єрі закладу поєднали метал, дерево та панорамні вікна. В ресторані панує тепла та затишна атмосфера. Біля закладу протікає річка та видно колони залізничного мосту, який спроєктував Зигмунд Кулька. На обід у закладі пропонують картоплю по-селянськи, форель з білими грибами, деруни зі сметаною, грибну юшку з локшиною, салат з качиною грудкою, асорті сала з часником та грінками, шашлик з свинини або курки.

«Колиба Ведмежа гора» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Грушевського, 29 Б

Бюджет: ₴₴

Страви: кайзерівське мариноване сало – 240 грн, пишна гуцульська грибова юшка на вершках – 205 грн, дощинка дегустаційних банушів – 235 грн, вареники з морелями – 155 грн.

Деталі: колиба є частиною сімейного курорту “Ведмежа гора». З тераси ресторану відкривається вид на гори та гірське озеро. Поруч розташовані дитячий майданчик та контактний звіринець. У закладі пропонують страви традиційної карпатської кухні. На обід у закладі можна замовити кайзерівське мариноване сало, пишну гуцульську грибову юшку на вершках, дощинку дегустаційних банушів, вареники з морелями, курячі крильця в медово-гірчичному соусі, казанок синевірських раків варених в пряному пиві, єгерський салат з вудженою качкою.

Panorama | Сайт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Михайла Грушевського, 29 Б

Бюджет: ₴₴

Страви: фірмовий форшмак з копченої мокрелі – 280 грн, теплий салат з хурмою та кебабом з креветки – 310 грн, борщ на копчених ребрах з пампухом та часниковою саламахою – 275 грн, різотто з грибом коцюруб та кремом із білих грибів – 340 грн.

Деталі: у ресторані Panorama поєднуються традиції європейської та української кулінарії. З вікон та тераси закладу відкриваються панорамні гірські краєвиди, які наповнюють ресторан особливою атмосферою. На обід у закладі можна замовити фірмовий форшмак з копченої мокрелі, теплий салат з хурмою та кебабом з креветки, борщ на копчених ребрах з пампухом та часниковою саламахою, різотто з грибом коцюруб та кремом із білих грибів, курячий шашлик з бататом фрі, карпатський жульєн, картоплю по-селянськи.

«Колиба Красна садиба» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Володимира Івасюка, 6

Бюджет: ₴₴

Страви: голубці на гуцульський лад – 220 грн, кров’янка – 220 грн, соте з сома – 290 грн, телячі щічки – 360 грн.

Деталі: заклад стилізо­вано під гу­цуль­ську пас­ту­шу хату. У колибі є два зали, в одному з яких є ман­гал. Спочатку конс­трукція ко­либи була такою, аби па­лити вогнище все­редині без ди­маря, а тепер це ви­корис­то­ву­ють для того, щоб пос­та­вити мангал. Меню закладу – це поєднання європейської та української кухні. На обід тут запропонують: голубці на гуцульський лад, кров’янку, соте з сома, телячі щічки, гарбузовий крем-суп, вареники з різними начинками, шубу, овочі гриль, пюре, шашлик.

“СХОДИ” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Свободи, 278/1

Бюджет: ₴₴

Страви: капрезе – 210 грн, курячий бульйон – 190 грн, паста з фермерським курчам – 230 грн, товчена мандебурка – 140 грн.

Деталі: “СХОДИ” – ресторан у серці Карпат, де поєднується традиційна українська та європейська кухні. З закладу відкриваються неймовірні краєвиди на гори та навколишню природу. На обід у закладі можна замовити салат капрезе, курячий бульйон, пасту з фермерським курчам, товчену мандебурку, крила з різними соусами, бургери та піцу. “СХОДИ” — pet friendly ресторан, тому гостей раді бачити разом із їхніми домашніми улюбленцями.

Головна фото: Instagram fayka_zigmunda

Фото: Instagram mangalica_yaremche_ ; Instagram fayka_zigmunda; Instagram vedmezha_gora_kolyba; сайт Ведмежа гора; Instagram krasnasadyba; Instagram shody.v.rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi