Де повечеряти у Вінниці: заклади зі смачною кухнею, які варто відвідати - PostEat

пошук

Де повечеряти у Вінниці: заклади зі смачною кухнею, які варто відвідати
30-01-2024 0 712


Де повечеряти у Вінниці? Це місто є ідеальним місцем для нових гастрономічних вражень завдяки закладам, які дивують стравами та атмосферою. Завітавши до цих ресторанів та кафе, ви зможете смачно повечеряти та приємно проведете час з друзями або з сім’єю. Де повечеряти у Вінниці, читайте в матеріалі PostEat.

T-Bone | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Блока, 28

Бюджет: ₴₴

Страви: стейк Wagyu – 1195 грн/100 г, люля-кебаб з сиром – 56 грн/100 г, бургер “Гавайський” – 145 грн, салат з вугрем – 298 грн.

Деталі: T-Bone – гриль-ресторан у центрі міста з сімейною концепцією. Заклад є відмінним варіантом як для сімейного відпочинку, так і для дружньої вечері. В ресторані є банкетні зали та дитяча кімната.  

В меню T-Bone акцент робиться на стравах європейської та американської кухні. На вечерю тут можна замовити стейки на вибір, люля-кебаб з сиром, салат з вугрем, карпаччо з лососем та тунцем, томатний суп, дорадо на грилі. До страв ви зможете замовити вино з різноманітної винної карти.

Lolla gastro place | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Громова, 2

Бюджет: ₴₴

Страви: спрінг-рол з тунцем – 290 грн, удон з телятиною – 250 грн, теплий салат з телятиною – 245 грн, грибний крем суп з локальних грибів – 150 грн.

Деталі: Lolla gastro place – сучасний ресторан, де на вас чекають страви європейської та паназійської кухні, а також оригінальні авторські страви. Заклад приваблює не лише цікавим меню, а й стильним інтер’єром.

Повечеряти тут можна спрінг-ролом з тунцем, удоном з телятиною, теплим салатом з телятиною, грибним крем-супом з локальних грибів, тартаром з качиної грудки і грушевим чатні, бататом смаженим з пармезаном, пастою з кроликом та з вершковим соусом.

“Ресторація Штехенберга” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Миколи Оводова, 46

Бюджет: ₴₴

Страви: форшмак від тьоті Цилі – 99 грн, млинці з куркою – 165 грн, салат з морепродуктами – 246 грн, шурпа з ягня – 115 грн.

Деталі: “Ресторація Штехенберга” – ресторан в центрі міста в старовинній будівлі 19 сторіччя. Заклад наповнений єврейським колоритом. Ресторан ідеально підходить як для проведення часу у колі близьких друзів, ділового ланчу з колегами, так і для святкувань особливих подій.

Багато страв з меню готують в печі «Josper» іспанського виробництва. На вечерю тут запропонують «форшмак від тьоті Цилі», млинці з куркою, салат з морепродуктами, шурпу з ягня, свинний антрекот з грибами, тальятелле з куркою, стейк лосося.

“Теревені” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Келецька, 100

Бюджет: ₴₴

Страви: олів’є з копченою куркою – 166 грн, панський борщ – 132 грн, вгодовані смажені карасі – 219 грн, вареники з картоплею – 186 грн.

Деталі: “Теревені” – кафе української домашньої кухні, історія якого розпочалася ще в 1998-му році. Заклад можна порівняти із затишним будиночком бабусі в селі, адже концепція полягає в тому, щоб створити атмосферу родинного кафе, куди приходять з рідними та друзями смачно їсти та спілкуватися. 

На вечерю тут можна замовити олів’є з копченою куркою, панський борщ, «вгодовані смажені карасі», вареники з картоплею, банош зі шкварками, шашлик зі свинини, тарілку домашнього українського сала.

“Гості” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця 600-річчя, 17е

Бюджет: ₴₴

Страви: салат з куркою та грибами – 110 грн, борщ червоний – 69 грн, вареники з картоплею та сиром – 95 грн, деруни зі сметаною – 75 грн.

Деталі: “Гості” – це міське кафе на третьому поверсі ТРЦ “Мегамолл”. Інтер’єр закладу оформлений у сучасному стилі. Тут подають домашні страви, які знайомі з дитинства.

Основу меню закладу складають популярні українські та європейські страви. Повечеряти тут можна салатом з куркою та грибами, червоним борщем, варениками з картоплею та сиром, деруни зі сметаною, хумусом з овочевою ікрою та пітою, млинцями з куркою, хачапурі по-узбецькі.

La Cucina | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Соборна, 53А

Бюджет: ₴₴

Страви: лазанья з індичкою, шпинатом і трюфелем – 220 грн, пікантний томатний суп з сиром моцарела – 160 грн, ніжні телячі щічки – 280 грн, піца з прошутто – 230 грн.

Деталі: La Cucina – ресторан італійської кухні. Інтер’єр закладу присвячено Північній Італії. Оформлення залів ресторану перегукується з Італією, наприклад, стіни однієї з зал нагадують італійське тісто, з якого шеф готує піци і тальятеле. В ресторані можна приємно провести час з коханою людиною, сім’єю, друзями або відзначити ваше свято. 

Меню складається з різноманітним нескладних, але зрозумілих і дуже популярних італійських страв. На вечерю тут можна замовити лазанью з індичкою, шпинатом і трюфелем, пікантний томатний суп з сиром моцарела, ніжні телячі щічки, італійські равіолі з соковитими креветками та вершковим соусом, гігантського кальмара з картоплею, оливками каламата та томатним соусом.

“Тареля” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Праведників світу, 33

Бюджет: ₴₴

Страви: грибна зупа – 169 грн, шуба княгині Ольги – 199 грн, баклажанові м’ясні завиванці – 329 грн, пірогі з м’ясом – 159 грн.

Деталі: “Тареля” — це ресторація української кухні, що розташована на природі, але водночас в межах міста. До популярних страв в закладі додали гуцульських звичаїв. 

На вечерю вам тут запропонують грибну зупу, «шубу княгині Ольги», баклажанові м’ясні завиванці, пірогі з м’ясом або лососем, чебуреки, хачапурі з лісовими грибами та куркою, банош. 

Soprano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця 600-річчя, 17

Бюджет: ₴₴

Страви: тар тар з телятини – 265 грн, печені перці з кремом з копченої фети – 180 грн, салат з лососем татаки та мусом з зеленого горошку – 260 грн, том ям – 340 грн.

Деталі: Soprano – ресторан, де пропонують сніданки та бізнес-ланчі, також тут можна пообідати та провести вечір з друзями або з родиною. У закладі є великий банкетний зал для урочистих заходів: весілля, дня народження, ювілею або корпоративу.

На вечерю тут можна замовити печені перці з кремом з копченої фети, салат з лососем татаки та мусом з зеленого горошку, том ям, бурякову пасту з креветкою, суп рамен зі свининою, філе карпа в кисло-солодкому соусі.

Головна фото: Instagram t.bone.vin

Фото: Instagram t.bone.vin; Instagram lolla_gastro_place; Instagram shtehenberg.vin; Instagram tereveni.vn; Instagram gosti.vn; Instagram lacucina.vn; Instagram tarelia_restaurant; Instagram soprano_lounge

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi