Гастро-події у Львові та Буковелі 14 - 16 грудня: дегустація «Мерло» у винному барі ZWIN; різдвяні галицькі солодощі з Маріанною Душар; благодійний гастро-вечір грузинської кухні у ресторані «Кухня гір» - PostEat

пошук

Гастро-події у Львові та Буковелі 14 - 16 грудня: дегустація «Мерло» у винному барі ZWIN; різдвяні галицькі солодощі з Маріанною Душар; благодійний гастро-вечір грузинської кухні у ресторані «Кухня гір»
14-12-2023 0 672


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Львові та Буковелі 14 — 16 грудня та анонс подій, які відбудуться найближчим часом у Львові.

Дегустація “Мерло” у винному барі ZWIN

Де: вулиця Кульпарківська, 200а; винний бар ZWIN; Львів.

Коли: 14 грудня. Початок о 19:00.

У львівському винному барі ZWIN продовжують досліджувати багатогранні прояви одного сорту винограду з різних регіонів походження. Зіркою вечора стане всім добре відомий “Мерло” — яскравий, насичений і дуже барвистий.

Вартість: 1000 грн. Для бронювання місця потрібно заповнити форму.

Різдвяні галицькі солодощі з Маріанною Душар

Де: вул. Кульпарківська, 226 А; ТРЦ Victoria Gardens, “Сільпо”; Львів.

Коли: 16 грудня. Початок о 11:00.

“Напередодні Різдва тільки й розмов, що про традиції, компоненти куті та найкращі переписи солодкого…. Витягаються засмальцовані зошити, все ретельно планується, зважується і відміряється… І в якийсь момент помешкання заповнюється ароматами”, – розповідають організатори.

Допоможе розібратися у традиціях різдвяних солодощів на галицький смак дослідниця галицької кухні та письменниця Маріанна Душар. Разом з нею учасники спечуть рогалики з ружею та медівник.

Для бронювання місця потрібно заповнити формую.

Благодійний гастро-вечір грузинської кухні у ресторані “Кухня гір”

Де: ресторан “Кухня гір” в готелі «Hvoya»; Буковель, Івано-Франківська область.

Коли: 16 грудня. Початок о 11:00.

У ресторані “Кухня гір” відбудеться благодійний гастро-вечір грузинської кухні на підтримку ЗСУ. Всі виручені кошти передамо учасникам для підтримки їх підрозділів. Учасники заходу: Віталій Гуралевич; Віталій Нужний; Дмитро Киращук; Арчіл Шаінідзе; Олексій Котік.

Вартість: 1500 грн. Забронювати квиток можна за телефоном: +380681761626.

Благодійний гастро-вечір «Різдвяне диво» у готелі Citadel — Gastro Boutique Hotel

Де: вулиця Грабовського, 11; Citadel — Gastro Boutique Hotel; Львів.

Коли: 21 грудня. Початок о 18:30.

Благодійна гастро-вечеря, яка об’єднує видатних шеф-кухарів, відомих артистів, акторів та митців з єдиною метою — зібрати кошти на купівлю дронів в межах проєкту «Пташки Перемоги» для 24-ї бригади імені Короля Данила, для 80–ї Десантно-штурмової бригади та інших львівських бригад.

Зіркові гості: Арсен Мірзоян, Олексій Гнатковський та військовий оркестр.

Ведучий заходу: Тімур Мірошниченко.

Меню: 6 унікальних страв від запрошених шефів, розроблених спеціально під цей вечір.

Вартість участі: 8000 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380504349677.

Колядки та щедрівки з усіх регіонів України у Park. Art of Rest

Де: вулиця Дмитра Вітовського, 43А; Park. Art of Rest; Львів.

Коли: 27 грудня. Початок о 19:00.

Колядки та щедрівки з усіх регіонів України будуть лунати у Park. Art of Rest. Усіх охочих запрошують колядувати з етногуртом «Етерія» та плекати наші українські традиції разом.

Деталі та бронювання за телефоном: +380670082222.

Дуже смачний фестиваль. Різдво

Де: вулиця Героїв УПА, 73; Daily Dose of mmm; Львів.

Коли: 29 та 30 грудня. З 13:00 до 20:00.

«Тут буде реально смачно, бо з м’ясом на грилі від @dailydoseofmmm, солоденьким від @shoco.bakery, азійськими смаколиками від @fat_dragon_shoy, зігріваючими напоями від винного бару @zwin.lviv, морепродуктами від @bar.mushly та чебуреками від @4chebureky — просто не може бути інакше», — розповідають організатори.

Вхід вільний.

Photo credits: Facebook ZWIN; Facebook Сільпо: Академія смаку; Facebook Віталій Гуралевич; Facebook Citadel Inn Gastro Boutique Hotel; Instagram dailydoseofmmm

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi