Гастро-події у Львові 22-28 березня: винна вечеря у кафе «Інші», весняний гастро-вечір у ресторані Mon Chef та дегустація від виноробні у барі ZWIN - PostEat

пошук

Гастро-події у Львові 22-28 березня: винна вечеря у кафе «Інші», весняний гастро-вечір у ресторані Mon Chef та дегустація від виноробні у барі ZWIN
21-03-2024 0 880

Yana Sytnyk

Автор


Редакція PostEat пропонує добірку із шести гастро-подій та майстер-класів, які відбудуться у Львові з 22 по 28 березня 2024 року.

Винна вечеря від сомельє Лілі Лапчук та шеф-кухарки Галі Бакаєвої у кафе «Інші»

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений Інші (@inshi.cafe)

Де: Соборна площа, 2А, Українське кафе «Інші»

Коли: 22 березня, 19:00

Шеф-кухарка кафе Галя і запрошена сомельє Ліля підготували яскраве і хрустке вітання з весною: перші овочі і зелень та улюблене вино до них. У меню буде 4 вида вина та 4 спеціальні страви зі свіжих домашніх овочів. Вечеря буде проходити за спільним столом в окремій залі. Тому кількість місць обмежена – тільки 16 гостей.

Вартість вхідного квитка – 1180 грн.

Art Master Class у кафе SAY MORE CHEESE

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений З вами на зв‘язку Марта❤️ (@artmasterclasslviv)

Де: площа Ринок, 25, міське кафе Say Cheese

Коли: 22 березня, 18:00

Art master class від однойменної майстерні Львові у міському кафе Say Cheese. Запрошують провести вечір п’ятниці разом та обіцяють багато сиру, вина та посмішок. Малюватимуть картини афірмації, кожен зможе обрати свою гаму кольорів і написати близькі серцю слова. Тривалість майстер-класу – до 2-ох год. У вартість входять: весь матеріал для створення картини, полотно 30*40.

Також у закладі будуть пригощати за спеціальним меню: брускета з страчателою, прошуто, томатом чері, та зеленню; брускета з топінатом, каперсом, в’яленими томатами, та зеленню; антипасті: камамбер, раклет, лазур, пармезан, виноград, полуниця, горхи, гірчичний мед; креветка з персиком гриль; міні-медівник; ігристе або біле вино на вибір.

Кількість місць обмежена.

Вартість вхідного квитка – 1500 грн.

Гостьова зміна з Тімою Семенюком у People Place Bar

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений PP. (@peopleplacebar)

Де: площа Катедральна, 6, People Place Bar

Коли: 23 березня, 19:00

Гостьова зміна – це традиція бару People Place, коли за барною стійкою вам готують коктейлі медійні особистості або відомі бармени. Цього разу до закладу їде з Києва бармен Тіма Семенюк — він міксуватиме коктейлі, які ви ще не пробували, обіцяє нові та яскраві враження від напоїв. Від закладу планується найкращий електронний сет та безлімітна кількість обіймів та посмішок.

Вхід вільний.

МАЙСТЕР КЛАС “INSTA СНІДАНКИ” від U.COOK

Де: вул. Караджича, 29б, Студія Кулінарних Вражень U.COOK

Коли: 24 березня, 11:00

Студія кулінарних вражень U.COOK запрошує почати ранок неділі зі смачної естетики. На майстер-класі будуть готувати: яйце Бенедикт з соусом голандез, сирнички з шоколадною начинкою та кремом англез, французький сендвіч крок-мадам та апельсинові млинці креп-сюзет. Тривалість заходу – 1,5 — 2 год. Кожен учасник отримає сертифікат та рецептурник у PDF-форматі.

Вартість майстер-класу – 750 грн.

Гастровечір «Весняні Смаки» у ресторані Mon Chef

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений Ресторан Mon Chef (@monchef_restaurant)

Де: вул. Городоцька, 15, ресторан Mon Chef

Коли: 28 березня, 19:00

У ресторані Mon Chef, що знаходиться у центрі Львова, організовують гастровечір “зі смаком весни”. Засновники закладу часто проводять тематичні вечори тому запрошують цікаво провести час, приготувати і посмакувати унікальними стравами від шеф-кухаря ресторану. Гастровечір, де усе буде повʼязано з весною: 3 страви, десерт та винний супровід. Запрошуйте друзів та приходьте, щоб провести чудовий вечір і отримати новий досвід.

Вартість входу – 1800 грн.

Дегустація з виробником Chateau Pinot у ресторані ZWIN

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений Чуєш Zwin? Знаєш де Win? (@zwin.lviv)

Де: вул. Кульпарківська, 200а, винний бар ZWIN

Коли: 28 березня, 19:00

Дегустація з виробником вина Chateau Pinot відбудеться на другому поверсі event- та art-простору FUTURA HUB, у винному барі ZWIN. Chateau Pinot – це сімейна виноробня повного циклу від виноградника до пляшки. Вина вироблені з винограду, вирощеного на схилах найбільшого прісноводного озера в Україні – Ялпуг, що розташоване в Придунайській Бессарабії в Ізмаїльському районі в селі Озерне. Виноробня Chateau Pinot ще зовсім юна, але вже вражає своїми цікавими винами. Тому засновники пропонують спробувати вина на дегустації, котра відбудеться 28 березня.

Вартість участі – 800 грн.

Головна фото: Instagram Інші

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi