пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Львові 25-26 січня.
Гастровечір на терасі в ресторані Panorama
Переглянути цей допис в Instagram
Де: Проспект Свободи, 45; ресторан Panorama.
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
На гостей чекає:
Вартість: 1700 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380503151234, або написати закладу в особисті повідомлення.
Дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»

Де: вулиця Братів Рогатинців, 49; «Пструг, хліб та вино».
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
“Атмосферний вечір, де смак, аромат і сонячні промені Португалії об’єднуються в гармонійний тандем! Сомельє підготував витончені та насичені портвейни”, – розповідають організатори.
Смак напоїв доповнять страви від шеф-кухаря закладу:
Вартість: 900 грн. Забронювати місце можна за посиланням.
Гастровечір. Дегустація віскі у «Ресторація «Бачевських»

Де: вулиця Шевська, 8; «Ресторація «Бачевських».
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
У «Ресторація «Бачевських» відбудеться дегустація віскі з бренд-амбасадором резервних брендів компанії Diageo в Україні Дмитром Коломійцем.
Які віскі будуть на дегустації:
Також на кожного гостя чекатиме welcome-коктейль на основі шотландського віскі 12-річної витримки The Singleton. Смак віскі підкреслять майстерно підібрані страви закладу.
Вартість: 1200 грн. Забронювати квиток можна за номером: +380982244444.
Благодійна дегустація з виробником «Раковецька лоза» у винному барі ZWIN

Де: вулиця Кульпарківська, 200а; винний бар ZWIN.
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
Винний бар ZWIN запрошує на дегустацію вина від маленької сімейної виноробні «Раковецька лоза», яка розташована у селі Раковець Львівської області.
“Подружжя Микола та Ольга привезуть багато смаколиків зі свого виноградника, на якому росте понад 100 сортів, та розкажуть все про виноробство на рідній землі”, – розповідають організатори.
Вартість: 1000 грн. Забронювати місце можна написавши закладу в особисті повідомлення. Всі виручені кошти буде направлено на потреби ЗСУ.
Гастровечір у ресторані МАММА

Де: проспект В’ячеслава Чорновола, 99; ресторан MAMMA.
Коли: 26 січня. Початок о 19:00.
«На вас чекатимуть 5 авторських страв від учасника кулінарного шоу «Мастершеф Професіонали» та співзасновника @molode_steblo талановитого шеф-кухаря Данка Матійчука і нашого незамінного шеф-кухаря ресторану МАММА Максима Прихідька», – розповідають організатори.
Гостям обіцяють нові та незабутні поєднання смаків із винним доповненням від сомельє.
Вартість: 1600 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380670099099, або написати закладу в особисті повідомлення.
Photo credit: Instagram pstruh.hlib.vyno; Instagram baczewskirestauracja; Instagram zwin.lviv; Instagram mamma.ristorante
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi