Гастро-події в Києві 3-5 листопада: дегустація українських вин «Осінній сет» в 044 coffee; звана вечеря «Нетрі Житнього на заході сонця»; артзустрічі «Малюємо з просекко» у «Сільпо» - PostEat

пошук

Гастро-події в Києві 3-5 листопада: дегустація українських вин «Осінній сет» в 044 coffee; звана вечеря «Нетрі Житнього на заході сонця»; артзустрічі «Малюємо з просекко» у «Сільпо»
02-11-2023 0 969

Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві 3-5 листопада та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні.

Рибний базар у «Сільпо»

Де: місто Київ, Дніпровська набережна, 12. Місто Київ, вул. Петра Калнишевського, 2. Село Лісники, вул. Ватутіна, 170. Місто  Одеса, пров. Семафорний, 4. Місто Дніпро, вул. Титова, 36. Місто Львів, вул. Кульпарківська, 226 а.

Коли: 3-5 листопада; з 12:00 до 22:00.

Рибний базар у «Сільпо» – справжній фіш-двіж з атмосферою ринку та супер цінами на свіжу рибу та морепродукти всередині магазинів «Сільпо»

Вхід вільний.

Дегустація українських вин «Осінній сет» в 044 coffee

Де: вул. Верхній вал, 54; 044 coffee; Київ.

Коли: 4 листопада. Початок о 17:00.

У кав’ярні 044 coffee відбудеться дегустація українських вин «Осінній сет».

«Ми спробуємо різні сорти вин, дізнаємось як і чим вони різняться і в чому вони схожі, навчимось дегустувати вина та розрізняти сорти вин», — розповідають організатори.

Дегустацію проведе сомельє Ольга Гірман, переможниця XVIII Всеукраїнського конкурсу Український сомельє — 2021 року.

На дегустації будуть українські вина таких сортів: 

  • Каберне.
  • Рислінг.
  • Одеське Чорне.
  • Піно Нуар.
  • Мерло.
  • Сапераві.

Вартість: 690 грн. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram.

New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Де: Київ та онлайн.

Коли: 21–22 листопада.

Представники Agri Food-сектору зберуться, щоб обговорити найбільші виклики 2023 року та стратегії роботи в новій реальності.

Партнерами події виступають: Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), МХП (стратегічний партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Нова пошта (логістичний партнер), HD Group (партнер), Lanet (діджитал-партнер).

В програмі події: 8 секцій, 9 панельних дискусій, понад 50 спікерів, велика експо-зона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.

Тема 2023: Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.

Деякі теми панельних дискусій:

  • «Як створювати додану вартість в умовах війни: виклики та дилеми українського бізнесу»
  • «Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook»
  • «Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech»
  • «Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання»
  • «Створення проривних продуктів: від розробки до ринку»
  • «Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?»

Крім того, разом з Ukrainian Startup fund відбудеться Agri Food Startup Track.

Дивитись програму

Зареєструватись на подію

 

Звана вечеря «Нетрі Житнього на заході сонця»  

Де: Верхній Вал, 16; Житній ринок; Київ.

Коли: 4 листопада. Початок о 19.00.

Перша в історії звана вечеря з кухнею просто в торгових рядах Житнього, з максимальним зануренням в атмосферу ринку, продуктів, їжі та насолоди.

«Як завжди, будуть фермерські продукти з Житнього, що весь вечір створюватимуть загадку. Питатимете себе: «Який смак я відчую наступним?» — і не вгадаєте ні разу, бо на вас чекає повністю новий досвід, який ви запамʼятаєте назавжди й зможете розділити з людьми поряд», — розповідають організатори.

Меню складатиметься з 7 страв сучасної української кухні.

Вартість: 3800 грн; для двох — 6000 грн. Квитки можна придбати за посиланням.

Артзустрічі «Малюємо з просекко» у «Сільпо»

Де: Фудхол «Сільпо» Resto: м.Київ, ТРЦ Respublika Park, вул. Кільцева дорога, 1; м.Київ, ТРЦ River Mall, вул. Дніпровська набережна,12; м.Київ, ТРЦ Gulliver, пл.Спортивна, 1а.

Коли: 4 листопада. 14:00 — 16:00.

На артзустрічі «Малюємо з просекко» гості будуть малювати шедеври під келих ігристого. 

«Маємо фарби, пензлі, келишок просекко для легкості руки — останній крок за вами. Музи мистецтва вже чекають», — розповідають організатори.

Вартість: 500 грн. Придбати можна за посиланням.

Майстер-клас з приготування піци у «Сільпо»

Де: адреси супермаркетів, де буде відбуватись майстер-клас, 4 листопада і 5 листопада можна переглянути за посиланням.

Коли: 4-5 листопада. 12:00 — 13:00.

«Приходьте разом з вашими дітками та готуйте піцу, а наші експерти поділяться італійськими секретами, щоб вона стала точно найсмачнішою», — розповідають організатори. 

Вартість: 150 грн. Придбати можна за посиланням.

Кулінарний захід Ukraine HoReca Masters

Де: Кулінарний центр МХП (Вишневе, вул. В’ячеслава Чорновола 46а).

Коли: 9 листопада. 9:00 — 16:00.

7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділяться з аудиторією своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.

На заході обговорять нагальні питання, з якими щоденно стикаються працівники індустрії гостинності:

  • оптимізація операційної діяльності та збільшення ефективності процесів;
  • дефіцит кадрів і побудова мотивованої команди;
  • ефективний ресторанний маркетинг;
  • якість сервісу;
  • адаптація до нових запитів гостя і умов праці.

Також піднімуть тему нематеріальної спадщини і системи географічних зазначень України: виробник, споживач, регіон і взаємодія між ними.

Спікери:

  • Максим Прихідько – шеф-кухар ресторану Mamma. Modern family restaurant, переможець Національного відбору Bocuse d’Or Ukraine, м.Львів
  • Віктор Тимчишин – шеф-кухар ресторану ALASKA, м.Київ
  • Маріанна Душар – українська письменниця про історію їжі, яка спеціалізується на кулінарній спадщині Галицького регіону, антрополог, авторка проектів «Пані Стефа» та Seeds& Roots, м.Львів
  • Льоля Ланда – власниця сімейного кафе «Єрусалим», що має відзнаку European Culinary Heritage Network, м.Львів
  • Всеволод Поліщук – співзасновник «Інституту Галицької кухні», автор концепцій ресторанів/готелів, автор телеграм каналу «Поліщук рекомендує», м.Львів
  • Артем Блаута – засновник і співвласник ресторану «Ресторація Шпігеля», власник ресторану кавказької та італійської кухонь «Діоскурі», бренд-шеф готельно-ресторанного комплексу «Південна Брама», м.Хмельницький
  • Юлія Прохода – патентний повірений України, національний експерт ЄС з географічних зазначень, сертифікований тренер Всесвітньої організації інтелектуальної власності, голова правління Національної асоціації патентних повірених України.

Вартість: 5000 грн. Придбати можна за посиланням.

Photo by CA Creative on Unsplash

Photo credit: Facebook Très Français — дуже по-французьки; Facebook Сільпо; фото надані партнером; Instagram 044coffee; Facebook Євген Клопотенко; Facebook Ukraine Horeca Masters

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi