Гастро-порада, як збивати вершкове масло і яйця - PostEat

пошук

Гастро-порада, як збивати вершкове масло і яйця
11-12-2023 0 754

Американська кулінарна авторка Еліза Леслі у 1851 році рекомендувала спосіб, як кухар може збивати вершкове масло та яйця протягом години: використовувати лакея. Порада року!

Примітка авторки. Еліза Леслі (1787–1858), яку часто називають міс Леслі, була американським автором популярних кулінарних книг дев’ятнадцятого століття. Вона також писала книги про ведення домашнього господарства, книжки з етикету, романи, оповідання та статті для журналів і газет.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi