Рисовий пудинг - PostEat

пошук

DEFAULT

Рисовий пудинг

30-08-2017 0

Кажуть Англійська Королева полюбляє снідати рисовим пудингом, воно і не дивно адже такий корисний та смачний сніданок не може не подобатися!

Ингредиенты

Рис довгозернистий

100 грамм

Молоко

200 миллилитр (мл)

Вершки

200 миллилитр (мл)

Жовток яєчний

3 штука

Цукор

2 столовую ложку

Груша

1 штука

Слива

3 штука

Сік яблучний

50 миллилитр (мл)

Цукрова пудра

2 столовую ложку

Ванілін

щепотка

Инструкция приготовления

🕒 30 минут

1. Нагріваємо молоко та вершки, додаємо ванілін (на кінчику ножа).

2. Нарізаємо сливи дольками та груші кубиком. Додаємо цукрову пудру і карамелізуємо фрукти на сковороді.

3. До молока з вершками додаємо рис, попередньо не промиваючи його і варимо приблизно 15 хв.

4. До карамелізованих фруктів доливаємо яблучний сік і залишаємо на кілька хвилин.

5. Відділяємо яєчні жовтки від білків, і паралельно змішуючи вінчиком рис, повільно доливаємо до нього жовтки. Готуємо ще кілька хвилин на невеликому вогні, щоб маса не згорнулася.

6. Зверху викладаємо фрукти та посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

 

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: