пошук
Рисовий пудинг
Кажуть Англійська Королева полюбляє снідати рисовим пудингом, воно і не дивно адже такий корисний та смачний сніданок не може не подобатися!
Ингредиенты
Рис довгозернистий
100 грамм
Молоко
200 миллилитр (мл)
Вершки
200 миллилитр (мл)
Жовток яєчний
3 штука
Цукор
2 столовую ложку
Груша
1 штука
Слива
3 штука
Сік яблучний
50 миллилитр (мл)
Цукрова пудра
2 столовую ложку
Ванілін
щепотка
Инструкция приготовления
🕒 30 минут
1. Нагріваємо молоко та вершки, додаємо ванілін (на кінчику ножа).
2. Нарізаємо сливи дольками та груші кубиком. Додаємо цукрову пудру і карамелізуємо фрукти на сковороді.
3. До молока з вершками додаємо рис, попередньо не промиваючи його і варимо приблизно 15 хв.
4. До карамелізованих фруктів доливаємо яблучний сік і залишаємо на кілька хвилин.
5. Відділяємо яєчні жовтки від білків, і паралельно змішуючи вінчиком рис, повільно доливаємо до нього жовтки. Готуємо ще кілька хвилин на невеликому вогні, щоб маса не згорнулася.
6. Зверху викладаємо фрукти та посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
Коментарi