пошук
Різотто з гарбузом
Що приготувати на вечерю, якщо у розпорядженні 15-20 хвилин? Відмінним рішенням стане – різотто. А для того, щоб урізноманітними цю страву, пропоную вам рецепт різотто «по-українськи».
Ингредиенты
Рис «Арборіо»
100 грамм
Гарбуз
200 грамм
Бекон
80 грамм
Цибуля червона
1 штука
Зубок часнику
1 штука
Вино біле сухе
50 миллилитр (мл)
Сир «Пармезан»
60 грамм
Вода
300 миллилитр (мл)
Рослинна олія
по вкусу
Вершкове масло
по вкусу
Сіль, перець
по вкусу
Тим’ян
по вкусу
Инструкция приготовления
🕒 17 минут
1. Наливаємо в сотейник олію, нарізаємо дрібним кубиком цибулю та часник та обсмажуємо періодично помішуючи.
2. Нарізаємо гарбуз кубиками та додаємо до цибулі.
3. Нарізаємо бекон та обсмажуємо його на сковороді.
4. Як тільки гарбуз та цибуля трохи обсмажиться, додаємо рис «Арборіо» (попередньо не промиваючи його) та заливаємо суміш білим сухим вином. Коли вино випарується, поступово додаємо воду, добре все перемішуємо і приправляємо тим\'яном.
5. За кілька хвилин до завершення приготування, додаємо обсмажений бекон, шматочок масла та натертий пармезан. Смачного!
Коментарi