Баклажани Гамарджоба від Гурманки - PostEat

пошук

Баклажани Гамарджоба від Гурманки

29-03-2021 0

Сезон українських баклажанів скоро почнеться) Але поки в магазинах продається імпорт тепличний. Тому купуйте червоне вино, багато кінзи (хто любить), волоських горіхів, і давайте готувати.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 баклажани
  • 100 гр волоських горіхів
  • 100 гр фети/бринзи
  • Пучок кінзи( або замініть на базилік)
  • 1 головка Часник
  • Сіль
  • М’ята
  • Хмелі сунелі
  • Оливкова олія

ГОТУЄМО:

Баклажни ріжемо тоненькими скибками, трошки присолюємо і залишаємо на 30 хв. Припускаємо на оливковій олії часник, потім баклажани смажимо. Треба, щоб вони добре пройшлися смаком часнику.Тому можна йти по схемі: перед кожною партією баклажан підкидати новий часник. Також я смажу, щоб менще було олії, під кришкою на вогні вище середнього.

Я мелю горіхи в кавомолці або блендері. Взбиваю разом з м’ятою. Не додавайте сіль вже. Фета і бринза і так солоні. Для гурманів: можете спробувати козину фету чи бринзу. ⠀

Даємо захолоти баклажан. Мілко ріжемо зелень і перемішуємо з начинкою. Закручуємо рулетики.

Беремо червоне вино і смакуємо.

Можна ще додати такі рулетики в салат з руколою, мангольдом і помідорами з гірчичною заправкою. Ву а ля.

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKAа також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: